Kihlat

Kuukausi kihloissa

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Kuukausi kihloissa tuli viime viikolla täyteen! Sormus… ei ole tullut vieläkään. Alan epäillä, että se on huijausta koko homma, mitään ”oikeaa” sormusta ei ole tulossakaan 😀 

Sen jälkeen kun saimme paikan varattua pari viikkoa sitten, otimme samantien reilun viikon vapaata hääsuunnitelmista. Okei, se ei ehkä kuulosta paljolta, mutta tällä hääintoilulla se tuntui pitkältä ajalta ja teki hyvää. Olin saanut sellaisen käsityksen, että vuosi on liian vähän aikaa häiden suunnitteluun, joten tein ensimmäiset viikot meilitäsmähyökkäyksiä niin juhlapaikkoihin, valokuvaajille, hääkakun tekijöille kuin messukeskukseenkin (siitä ehkä joskus lisää, sanotaan nyt vain, että etsin kokolattiamattoa… kello 5 aamulla). Tässä vaiheessa on ehkä hyvä tunnustaa, että tapaan suunnitella kaiken tarkasti ja mieluiten mahdollisimman pitkälle etukäteen ja jäädä hiomaan pieniä – lue täysin mitättömiä- yksityiskohtia. Olen siis ehkä vähän taipuvainen vetämään asiat, joita kukaan muu ei edes huomaa, överiksi. Siksi jo parin viikon jälkeen oli kohdallaan pitää taukoa hääsuunnitelusta.

Olemmekin tulleet siihen tulokseen, että kun paikka kerran on jo, muut asiat eivät ole niin kiireellisiä. Valokuvaaja ja bändi pitäisi kuulemma hankkia myös pian, mutta en todellakaan osaa valita valokuvaajien välillä. Ihan rehellisesti sanoen suurin osa kuvaajien portfolioista näyttää aika samanlaisilta. Jos joku on keksinyt, miten kuvaaja kannattaa valita, jakakaa vinkkejä!

Nyt, kun olen hypännyt taas hääsuunnittelujunan kyytiin, on mielessä ollut muun muassa hääpuku. Äitini on ompelija ja mietimme, että hän voisi ehkä tehdä hääpukuni, mutta ajattelin myös yrittää päästä sovittamaan pukuja liikkeisiin vielä loppukesän aikana, jos vaikka löytyisikin ihana puku valmiina kohtuuhintaan.

Juhlimme suurta Kuukausi kihloissa – merkkipäiväämme korkkaamalla samppanjan, jonka laitoin puoli vuotta sitten jääkaappiin siltä varalta, että joku päivä olisi jokin tavallista suurempi syy juhlia 😀 Sen jälkeen kävimme Bas Bas Wine barissa syömässä. 

Juhlistamassa Kuukausi kihloissa- merkkipäivää

Siinä hääuutiset tällä erää, hyvää viikonloppua!

SissiMorsian

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish