Kuulumisia

Kuulumisia

Heippa! En ole ennättänyt kirjoitella jokaviikkoisia kuulumisia, mutta tässä tulee tärkeimmät viime aikojen uutiset, joista kirjoittelen varmasti enemmän lisää lähiaikoina.

Ensinnäkin super jänniä uutisia… me muutetaan!! Olen ihan hirveän innoissani, olen jo pitkään kaivannut pientä muutosta ja nyt vihdoin keksimme, mikä olisi meille tässä kohtaa paras ratkaisu. Eli, meillehän on tulossa putkiremontti vuoden alussa ja olemme miettineet, miten sen hoitaisimme. Minimini tulee olemaan silloin muutaman kuukauden vanha enkä usko, että se on hyvä idea siinä hänen ollessa kaksikuinen alkaa hoitamaan pakkaamista ja muuttoa. Joten, päätimme, että etsimme kivan vuokra-asunnon ja muutamme sinne heti, näin meillä on koko kesä aikaa saada koti valmiiksi kasvavaa perhettämme varten. Laitamme oman kotimme lyhytaikaiselle vuokralle ja toivottavasti se kattaa lisääntyneitä asumiskustannuksia. Luulen, että laitamme asuntomme myös myyntiin, koska emme tänne mahdu kuitenkaan pitkään ja olisihan se kivempi tulevalle asukkaalle saada suunnitella keittiö ja kylpyhuone putkiremontin yhteydessä itse. Jos saamme tarpeeksi hyvän tarjouksen, myymme, muuten pidämme sen vuokralla.

Uusi asunto on yli 90 neliötä, eli reilu 30 neliötä enemmän kuin nykyinen! Asunnossa on tilava parveke, mikä on tärkeää, sillä Jordan nukkuu siellä päiväunet ja minimini varmasti myös. Meidän makuuhuoneessa on myös ranskalainen parveke. Asunnossa on myös kolmas makuuhuone, josta teemme toimiston/vierashuoneen. Uskon, että se tulee tarpeeseen myös meidän nukkumapaikkana, sillä kun Jordan nukkuu lastenhuoneessa, minimini ja yövuorolainen (useimmiten minä niin kauan kuin yöimetän) nukkuvat meidän makuuhuoneessa, jolloin Eerikki (tai minä) saa nukkua vierashuoneessa. Talossa on myös uima-allas, jossa on uintivuorot naisille ja miehille joka päivä. Fiilistelen jo nyt, kuinka pääsen raskaana uimaan vaikka päivittäin ja Jordankin pääsee uimaan vaikka monta kertaa viikossa. Oma sauna ja uimavuoro meillä on perjantaisi-iltaisin. Asunto ei ole kyllä ihan omaa tyyliäni, siellä on vanhanaikaisen näköiset puupinnat keittiössä ja puuovet, mutta kaikki on remontoitu lähiaikoina ja kodinkoneet ovat uudet, laadukkaat ja modernit.

Asunto sijaitsee Ullanlinnassa aivan meren vieressä, asumme nyt Punavuoressa, joten alue ei juuri muutu. Se on tärkeää, koska emme halua alueelta lähteä ja myös kaikki Jordanin päivittäiset kerhot ja harrastukset on täällä. Muutamme ensimmäinen kesäkuuta mennessä, joten ei mene kauaa kunnes pääsen esittelemään uutta kotiamme. Varautukaa kuitenkin jo henkisesti puupintoihin, ne eivät olisi oma valintani, mutta hei, jostain voi aina tinkiä ☺️.

Toinen uutinen onkin sitten se, että minulle iski ihan yllättäen alkuraskauden pahoinvointi uudelleen. Olin jo torstaina aivan uupunut ja sanoin Eerikille illalla, että nyt voin jotenkin tosi huonosti, vaikka en osaa sanoa, mikä tarkalleen on vikana. Yöllä sitten heräsin pahoinvoivana ja minulla oli vatsa sekaisin ja lopulta oksensinkin. Sitten perjantai-lauantai yön voin ihan normaalisti ja sitten lauantai-iltana alkoi taas hirveä pahoinvointi ja oksensin illan ja yön aikana muutaman kerran. Sunnuntai meni sängyssä ja tänään olen yrittänyt olla reipas ja liikenteessä, mutta olen edelleen jotenkin tosi huterassa kunnossa. Olin juuri viime viikolla neuvolalääkärissä ja minulla oli aika alhainen verenpaine, niin sekin voi vaikuttaa. En ole myös syönyt paljoa torstain jälkeen kun ruokahalua ei ole juuri lainkaan, joten se varmasti vaikuttaa oloon myös. Paras veikkaukseni on, että olen vain rasittanut itseäni nyt liikaa ja kroppa vaatii lepoa, niin yritän nyt levätä sen verran kuin on mahdollista.

Viikko sitten oli ensimmäinen joogaopettajakoulutus viikonloppu, se oli tosi kiva ja mielenkiintoinen. Kirjoitan siitä pian!

Vappu meni oikein ihanasti. Olimme vappumatineassa perheeni kanssa, kuten joka vuosi ja Jordankin viihtyi aika hyvin, mitä nyt heitti edessä istuvaa kengällä päähän 😄. Se oli oikeasti jotenkin tosi hassua, Jordanilta tippui kenkä ja hän oli siitä pahoillaan, niin otin toisenkin pois ja annoin hänelle jos hän haluaa tutkia sitä. Ihan varoittamatta hän otti ja nakkasi sen vähän matkan päässä istuvan miehen päähän. Pyysin tietenkin kovasti anteeksi, mutta onneksi konsertissa oli musiikki kovalla, sillä hihittelin tapahtuneelle suunnilleen koko seuraavan kappaleen ajan. Täytyy myös sanoa, että Jordanilla on kyllä erinomainen heittokäsi! Konsertin jälkeen mies vielä naureskeli tapahtuneelle, joten ei hätää, kenellekään ei tullut edes paha mieli ja kenkähän nyt oli ihan kevyt, yllätys se oli kyllä varmasti.

Konsertin jälkeen menimme Teatterin terassille drinksuille kaveriperheen kanssa ja sitten suuntasimme kohti brunssipaikkaa. Tällä kertaa olimme Ravintola Saaristossa ja brunssi oli oikein kiva. Meitä oli 15-20 henkeä ja ruoka oli oikein hyvää. Lähdimme brunssilta vasta puoli seitsemän jälkeen, joten suuntasimme siitä suoraan kotiin, kun olimme kaikki aika väsyneitä jo.

Tätä asiaahan tulikin taas hirveästi. Kunhan tästä olo paranee, kirjoittelen heti lisää.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish