Kuulumisia

Kuulumisia

Ajattelin kirjoitella pitkästä aikaa vähän meidän kuulumisia. Vaikka korona kaikkea rajoittaakin, niin jotain jännää sentään kuuluu!

Nyt kun kaikki häihin liittyvä on takana päin, on ollut tosi kivaakin siirtyä takaisin ihan tavalliseen arkeen. No, tavalliseen korona-arkeen. Me tilaamme nykyään kaikki ruokaostokset kotiin, mikä on ollut super kätevää, siinä tulee ostettua vain se minkä tarvitsee ja kontaktit vähenee. Tietenkin se on vienyt sen viimeisenkin syyn liikkua ulkona, joten pitää ihan tosissaan psyykata itseään, että saa lähdettyä ulos, vaikka jokaisen kävelyreitin muistaa jo paremmin kuin omien sukulaisten kasvot.

Olemme aloittaneet viikottaiset leffa-illat parvekkeellamme. Laitamme tiistai-iltaisin leffan pyörimään ulkoleffateatterissamme ja ne kaverit, joilla sattuu olemaan silloin aikaa, voivat liittyä seuraan. Istumapaikkoja on kuudelle, mikä onkin tällä hetkellä riittävä määrä, tosin niinkään isolla porukalla ei olla vielä leffailtaa pidetty.

Oltiin ihan fiiliksissä kunnon talvisäästä, mutta onhan tämäkin ihanaa, nyt kun kevät on alkanut. Avantoon olisi ollut kiva päästä vielä ainakin kerran, mutta vähän näyttää siltä, että ensi kerta on sitten ensi talvena.

Peppi ei tehnyt nyt lainkaan yhteistyötä kanssani, vaan oli kiinnostuneempi syömään koristeet kuin poseeraamaan niiden kanssa 😀

Eniten kaipaan normaaliajoista liikuntaa, en jotenkin enää motivoidu kotona jumppaamisesta, joten olen tosi innoissani siitä, että sää lämpenee ja pian pääsee taas lenkille. Onhan ne kävelyreitit taas ihan uudet, kun niitä katselee juoksulenkkarit jalassa!

Okei, tiedän, että lupailin jänniäkin kuulumisia, mutta totuus on, että jännemmistä projekteista odotellaan vielä vihreää valoa. Kaikenlaista on kuitenkin horisontissa, toivotaan, että suunnitelmat toteutuvat ja että niistä pääsee pian kertomaan!

Meillä siis kaikki hyvin, toisaalta fiilistellään ihan perusarkea, toisaalta alkaa tämä aktiviteettien puute turruttaa, niin kuin varmasti kaikkia. Mutta, eiköhän kesästä tule taas helpompi ja sekin on ihan kohta!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish