Bebe,  Sisustus

Lastenhuone

Meidän pikkuisen huone on vihdoin valmis!

Olenkin kirjoitellut päivityksiä huoneen vaiheista viime kuukaudet (!) ja isoin, tai oikeastaan ainoa, ongelma huoneessa oli seinät. Ensin seinät piti maalata kolmella eri harmaan sävyllä, kunnes ne olivat harmaat, ensimmäiset kaksi yritystä tekivät niistä violetit… Sitten, kun seinät olivat harmaat, alkoi samankaltainen rumba tapetin kanssa, jota oli tulossa yhdelle seinälle. Ensimmäinen tapetti oli beige-vaaleanpunainen ja toinen sinivihreä. Mikäli mietit, että mikä oli se eksoottinen värisävy, jota yritin niin kovasti saavuttaa, niin vastaus on… valkoinen :D. Tapetit olivat kyllä tietojen ja netin kuvien mukaan valkoisia, mutta kun ne saapuivat ne olivat jotain muuta. Lopulta menin tapettikauppaan ja valitsin sopivan tapetin, ajattelin, että en voi mennä pieleen, jos olen nähnyt sen ja varmistanut, että se todella on valkoinen. Tämä tapetti olikin täydellinen ja niin tapettiakin vaadittiin kolme yritystä. Mutta, nyt kaikki on kohdillaan ja olen huoneeseen niin tyytyväinen!

Rakastan värejä, mutta viime aikoina olen alkanut kaipailla vaaleampia sävyjä ja vähemmän kirkkaita värejä. Beben huoneen ajattelin tehdä pääosin valkoiseksi. Jotta se ei jäisi liian tylsäksi, päätin ottaa mukaan harmaata ja kultaa ja hieman pastellivärejä, mintunvihreää ja persikkaa. Kyllä, siis fanitan edelleen näitä värejä, vaikka ne olivat häidenkin päävärejä. Bebelle on ostettu vaatteita oikeastaan vain valkoisena, vaalean beigenä, vaalean harmaana ja muutamissa pastellisävyissä, joten tämä on nyt selvästi minun juttuni tällä hetkellä.

Huoneeseen tulee vielä muutama valokuva lisää, mutta muuten ei puutu kuin vauva!

Ostin hoitopöydän käytettynä ja vaihdoin siihen ja lasioviseen kaappiin kultaiset vetimet. Muistatte ehkä jo häävalmisteluistamme intohimoni spraymaalata kaikkea mahdollista ja nytkin Ikean hyllyt maalattiin spraymaalilla kultaisiksi, kuten myös vanha peili ja pöydät.

Ihana valasmobile löytyi Etsystä ja pääsin valitsemaan siihen huoneeseen sopivat värit. Yksisarvinen sängyn yllä on Kampin ostoskeskuksesta. Nimesin sen Giannikseksi (jos NBA ei ole juttusi, tämä ei uppoa :D). Valkoinen tapetti kultaisena hohtavine tähtineen löytyi RTV:stä. Marmoritarjotin on H&M:stä ja kun löysin vielä itkuhälyttimeen marmorikuoret, pakkohan ne oli hankkia. Lasken ne ja kosteuspyyhepussin (Pikku Vanilja) ihaniksi turhakkeiksi ja ehdottomasti sen arvoisiksi!

Vauvan sänky tulee kyllä meidän huoneeseemme alkuun, mutta vauvan huoneelle on varmasti käyttöä päivisin ja sohvalla voi tehdä vaikka töitä tai mennä sinne lueskelemaan, kun kaipaa omaa aikaa.

Nyt on tämäkin projekti saatu päätökseensä, eli nyt olisi ihanteellinen aika syntyä Bebe! Eikö? No, jatketaan odottelua…

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish