Muut

Loma on alkanut!

Kaupallinen yhteistyö: Thann Spa

Meillä alkoi kuukauden kesäloma viime viikonloppuna!
Vaikka minulla onkin mahdollisuus tehdä töitä eli väitöskirjaani omaan tahtiin, on se silti ihan eri asia olla täysin lomalla, muuten sitä on aina taustalla sellainen olo, että pitäisi olla tekemässä väitöskirjaa ja miettii To Do-listoja. Blogia en kuitenkaan laita lomalle, joten täältä tulee kirjoituksia pitkin heinäkuutakin ja instagramissa päivityksiä tulee vielä useammin.

Sää on ollut mielettömän hyvä oikeastaan kesäkuun alusta alkaen ja se näyttää jatkuvan lomallakin, joten sen kanssa on ollut todellinen onni. Nyt ei edes haittaa, jos tulee pari sadepäivääkin. Sitä paitsi minähän olen suuri sadefani!
Minusta loma pitää aina aloittaa jotenkin juhlavasti. Aina pitää olla jokin pieni tapahtuma tai rituaali, josta tulee sellainen olo, että nyt on siirrytty töistä lomalle. Minä päätin aloittaa loman tällä kertaa manikyyrillä ja pedikyyrillä ihanassa Thann Spassa, josta kirjoitinkin jo täällä, kun kävin siellä kasvohoidossa ja Mother to Be hoidossa.

Foot and Hand Spa hoito kesti reilut kaksi tuntia ja sisälsi jalkojen ja käsien kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien siistimisen ja lyhyen käsi- ja jalkahieronnan.  Paikka on ihanan tunnelmallinen ja minulle tarjottiin muuten myös tosi hyvää teetä käynnilläni! Suosittelen kokeilemaan valkoista teetä laventelilla, jos pääset spassa käymään.

 Olin todella tyytyväinen hoidon lopputulokseen. Valitsin sekä varpaiden että sormen kynsien värit aika lähelle toisiaan, molemmat ovat hiemaan persikkaan taittuva nude ja sain varpaiden kynsilakan mukaanikin.

Manipedin jälkeen olinkin valmis lähtemään loman viettoon ja aloitimme sen Eerikin kanssa tällä kertaa hotelliyöllä. Mekin teemme töitä vain kotona, joten tuntui tärkeältä vaihtaa hetkeksi miljöötä, jotta saa lomafiiliksen päälle.  Meidän loman alku olikin siis todella rentouttava ja nyt on sitten jalat ja kädet kauniina loppulomaa varten 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish