Kutsut

Maailman kauneimmat kirjekuoret

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Kaupallinen yhteistyö: Havu ja Helmi. Kaikki kuvat: Havu ja Helmi.

Kehtasin lähteä näin omahyväisesti kehumaan meidän hääkutsujen kirjekuorien kalligrafiaa, sillä, kuten jäljestä voi päätellä, me emme todellakaan ole tehneet sitä itse 😀

Olin Klaus K:n hääkenraali –tapahtumassa tammikuussa ja siellä näin aivan ihania Havu ja Helmi:n kutsuja. Koska meillä oli kutsut jo hankittuna, olin jo jatkamassa matkaa, kunnes näin heidän tekemäänsä kalligrafiaa kutsujen osoitteisiin ja olin aivan myyty. Odotimme vielä oikean värisiä kirjekuoria saapuvaksi, joten mitään osoitteita ei ollut vielä kirjoitettu. Tulin pian siihen tulokseen, että meidän kutsumme eivät voi lähteä ilman näin ihanasti kirjoitettuja osoitteita. 

Havu ja Helmi:n Milla ja Sini olivat tosi ystävällisiä ja avuliaita koko prosessin ajan ja suostuivat tekemään kalligrafian itse ostamilleni kuorille, mitkä olin huolella valinnut (ja Posti sitten hävittänyt, mutta se on eri tarina). Olimme myös hirveässä kiireessä, sillä RSVP päivämme oli jo 1.3. ja kirjekuoret seilasivat vielä Helsinki-Tampere väliä helmikuun alussa, mutta he ymmärsivät tilanteen ja silti saivat kuoret meille hyvissä ajoin, siitä todella suuri kiitos.

Saimme luonnollisesti valita niin käytettävän tyylin kuin musteen värinkin. Eerikki oli huolissaan, että kuorista ei saattaisi ainakaan ulkomaan postissa saada selvää, mutta hänkin ihastui kauniiseen tyyliin niin, että suostui luottamaan, kun sanoin, että kyllä ne perille löytävät. Minusta parasta juuri oli, että kalligrafia on kaunista, mutta silti täysin selkeä lukea, enhän tietenkään haluaisi ottaa riskiä, että hääkutsut eivät menisi perille. Kävikin niin, että kutsut menivät postiin torstaina ja kummitätini Englannissa kiitti samana lauantaina kutsustaan 😀 Äitini oli vähän huvittunut, että kiva kuulla, että hänet on kutsuttu, kun kahden kilometrin päässä meistä asuva äitini ei ole kyllä mitään kutsua saanut.

Havu ja Helmi:stä saa kuorien kalligrafian ja kutsujen lisäksi vaikka mitä muutakin ihanaa. He voivat suunnitella ja tehdä kaikki muutkin häiden paperituotteet ja kalligrafiatyöt, kuten menukortit, ohjelmat, paikkakortit, pöytäkartat ja tervetuloa -kyltit.

Ihailua kuoremme ovat saaneet todella paljon, kummitätini ilmoitti laittavansa oman kuorensa kehyksiin 😀 Tänä päivänä, kun tulee tilattua paljon ulkomaisista nettikauposta, tuntui ihanalta myös päästä tukemaan suomalaista yritystoimintaa <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish