Ideoita,  Vauva

Meidän babyshowerit

Koristeet saatu: Calligraphen

Meillä oli aivan ihanat babyshower -juhlat viime viikonloppuna ja olen odottanut, että pääsen kertomaan täälläkin, että miten me juhlia vietimme!

Ensinnäkin, meidän babyshowerit järjestettiin meille molemmille, minulle ja Eerikille. Minusta tämä oli loogista, kun meille molemmillehan vauva on tulossa. Vierastan muutenkin naisten ja miesten erottelua eri juhliin, joten vieraatkin kutsuttiin sukupuoleen katsomatta. Minulle oli myös tärkeää, että juhlissa olisi viiniä, vaikka en itse juokaan nyt raskaana.

Toisekseen, koska olen tällainen innokas järjestelijä, halusin päästä vähän mukaan suunnittelutoimintaan, eli juhlat eivät olleet yllätys. Sovimme päivämäärän ja ohjelman yhdessä, valitsin koristeet ja lähetimme Eerikin kanssa järjestäjille vieraslistan. Löysin vaikka mitä ihania babyshower -koristeita Calligraphenilta, niin kuin nuo aivan ihanat ”Sissi’s About to Pop” -popcorn tötteröt!

Teimme myös lahjalistan ja suosittelenkin sitä lämpimästi! Saimme vierailta palautetta, että oli tosi kiva, kun pääsi valitsemaan valmiilta listalta ja meille oli tosi kätevää, että saimme tarvikkeita, joita oikeasti tarvitsemme.

Siskot

Meillä oli kaksi varsinaista ohjelmanumeroa, mutta päädyimme lopulta pitämään niistä vain toisen. Ohjelma, jonka päädyimme pitämään, oli sellainen, että toimme kotoa vauvantarvikkeita, joista ei ihan heti arvaisi, mitä ne ovat. Vieraiden tehtävä oli arvata, joko yksin tai porukassa, että mihin tarkoitukseen mikäkin vempain oli. Tavarat, jotka toimme, olivat tuttipullon kanssa tullut korvikkeen sekoitinritilä, rintapumpun mystinen osa (en itsekään vielä tiedä, mitä se tekee), pussi kosteuspyyhkeille, Nanny -käytkythälyttimen osa ja Babyvac -letku.
Tarkoitus oli, että vieraat antavat mahdollisimman uskottavan tarkoituksen jokaiselle vempaimelle ja luin arvaukset sitten ääneen ja uskottavinta veikkausta äänestettiin. Sillä, oliko vempain todella siihen tarkoitukseen, ei ollut väliä. Voittaja oli se, jonka ehdotukset saivat eniten ääniä ja palkintona oli kondomipaketti.

Toinen ohjelmanumero olisi ollut musavisa, mutta päätimme jättää sen välistä ja käyttää ajan vieraiden kanssa jutteluun. Idea oli kuitenkin tämä: olin valinnut babyshower -teemaisia kappaleita, esimerkiksi sellaisia, joissa sanotaan paljon ”baby” tai ”vauva” ja idea oli soittaa jokaisesta kappaleesta pätkä ja vieraat saisivat arvata sekä kappaletta että esittäjää.

Meillä oli myös Baby Visa -lomakkeita, joihin jokainen sai veikata vauvan nimeä, syntymäpäivää, pituutta ja painoa ja luin vieraiden pyynnöstä nimiehdotukset ääneen.

Tuntui niin ihanalta, että niin moni tuli paikalle! Meitä oli yhteensä yli viisikymmentä ja oli niin kiva nähdä kaikkia ihania kavereita pitkästä aikaa. Sitä taas tajusi, kuinka vähän on nähnyt ketään välittömän ystäväpiirin ulkopuolelta koko korona-aikana, häitä lukuun ottamatta.

Juhlien lopussa oli vielä vaipanheitto, jossa vaipan kiinnisaaja oli seuraava, jolle tulisi vauva. Eerikki sai kunnian heittää vaipan ja sen nappasi pikkusiskoni poikaystävä. Ehkä meidän Bebelle on siis vielä yksi serkku luvassa pian… 😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish