Ideoita,  Kuulumisia

Meidän joulu ja uusi vuosi

Olisi niin paljon asiaa, mutta en ennätä millään julkaista postauksia sitä tahtia, kun haluaisin, aloitetaan nyt kuitenkin tällä!

Vietimme joulua kotonamme ja äitini ja siskoni poikansa kanssa tulivat meille. Eerikki ja Jordan olivat olleet kipeinä juuri ennen joulua ja jännitimme, että ennätämmekö valmistella joulua yhtään ennen aattoa, mutta onneksi Eerikki ja Jordan tervehtyivät juuri pari päivää ennen aattoa, niin saimme vähän aikaa vielä valmisteluihinkin.
Minulle nousi kuume aaton ja joulupäivän välisenä yönä, mutta se ei ollutkaan yhtään hullumpi aika sairastaa, sillä perheeni jäi meille tapaninpäivään asti ja he auttoivat Eerikkiä lasten kanssa ja minä sain levätä.

Gabriel pukeutui silkkiseen nimiäisasuunsa, koska minusta se on aivan ihana ja halusin sille lisäkäyttöjä. Jordan taas puki siskonpoikani vanhan kiltin jonka ostimme kun asuin Skotlannissa ja vietimme joulua siellä. Se oli niiin söpö, että päätin, että pojat pukeutuvat tästä eteenpäin useamminkin kiltteihin.

Olin tosi ylpeä tämän vuotisesta joulukattauksesta, sillä olin rakentanut pöydälle Jordanin (ja okei, ehkä vähän äidinkin) iloksi junaradan ja ostanut siihen liikkuvan ja ääntä pitävän kultaisen veturin. Se oli kyllä jouluun mennessä kokenut jo aika kovia Jordanin käsissä ja liikkui itsekseen enää satunnaisesti 😅.

Joulupukkikin kävi meillä tuomassa lahjoja, mutta Jordanista se taisi olla vähän pelottava. Joulun jälkeen uusi lempilause oli ”ei pelätä pukkia”. Eerikki harmillisesti missasi pukin, kun oli juuri sillä hetkellä toimistolla käymässä 😉.

Paranin sen verran nopeasti, että tapaninpäivänä kävimme Kaivopuistossa ja Jordan pääsi elämänsä ensimmäiselle poniajelulle siellä. Myös lause ”ei pelätä ponia” oli suosittu joulun jälkeen 💗.

Uudeksi vuodeksi meillä oli huone varattuna Clarion hotellista jätkäsaaresta. Teimme saman sinä uutena vuotena, kun Jordan oli syntynyt ja tämä onkin ollut aivan huippu konsepti vauvavuoteen, saa matkia ☺️. Eli varaamme hyvissä ajoin Clarionista ison huoneen, niissä on kylpyamme ja, mikä tärkeintä, kolme ikkunaa. Saavumme siis uuden vuoden päivänä ja päivän hengailemme hotellilla, tällä kertaa minä kävin salilla ja uimassa kun lapset nukkuivat. Sitten äitini tuli uuden vuoden drinkille kanssamme alakerran baariin ja siitä vetäydyimme omaan huoneeseen kylpyyn. Sitten tilasimme ruokaa huoneeseen ja laitoimme lapset nukkumaan. Sitten katselimme sängyssä leffaa, otimme vähän samppanjaa ja keskiyöllä katsoimme ilotulituksia, jotka näkyivät sänkyyn asti. Aamulla kävin vielä pienellä uinnilla ja sitten äitini otti lapset siksi aikaa, että pääsimme kahdestaan aamupalalle. Pääsimme siis juhlimaan uutta vuotta kahden pienen kanssa ja näimme ilotulitukset oman huoneen lämmöstä. Niitä näkyikin aivan valtavasti, joka suuntaan mihin katsoi näkyi vaan lisää, se oli aika upeaa. Ensi vuonna, kun Gabrielkin on yli vuoden viemme lapset varmaankin yöksi hoitoon ja juhlimme aikuisten kesken, mutta kun lapset ovat niin isoja, että voivat valvoa keskiyöhön, menemme varmasti taas Clarioniin heidän kanssaan.


Siinä siis meidän joulun pyhien tapahtumat, kirjoitan pian kaikista muista kuulumisista, tarinaa kyllä riittäisi. Nyt haaveilen reissusta jonnekin lämpimään, mutta katsotaan saadaanko joku reissu onnistumaan ☺️.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish