Kuulumisia

Meidän kesä kuvin

Ihanaa päästä taas kirjoittamaan!

Tarkoituksenani oli kirjoittaa joka kuukausi viimeisimmät kuulumiset, mutta eihän aikaa siihen sitten löytynytkään. Tässä siis tiivistelmä kesästämme!

Vietimme kesää Helsingissä ja kävimme paljon ulkona syömässä, niin oman perheen kesken kuin kavereiden kanssa. Paikoista täytyy ihan erikseen mainita Thai Orchid Villa Kampissa, sillä se oli uusi löytö kesälle! Siellä oli ihanaa ruokaa ja hyvä sohva, missä Jordan tykkäsi leikkiä niin vanhemmat sai syödä rauhassa.

Juhannusta vietimme perheeni kanssa Pihlajasaaressa ja Löylyssä.

Kävimme kaksissa häissä ja toisia vietettiin Jyväskylässä, minne siskoni ja hänen poikansa tulivat avuksi hoitamaan Jordania.
Seuraavana päivänä saimme idean, ettemme lähtisikään takaisin kotiin. Niinpä pakkasimme tavaramme ja lähdimme seuraavaksi yöksi kylpylään Tampereelle. Meillä oli niin hauskaa, että Tampereen jälkeen kävimme kotona ja seuraavana päivänä suuntasimme koko porukka vielä Långvikin kylpylään.
Jäimme sinne Eerikin kanssa vielä yhdeksi yöksi kun siskoni ja hänen poikansa lähtivät. Tämä Tampere-Kirkkonummi extempore reissu oli ihan mahtava, parasta oli tehdä se juurikin suunnittelematta. Uima-asut ostimme Tampereen keskustasta, ne jäikin hauskaksi muistoksi ihanasta reissusta.

Kaikki perus Helsinki-aktiviteetit tuli koettua; kävimme lintsillä kaveriperheen kanssa, Korkeasaaressa, rannoilla ja puistoissa. Pääsin myös Kumpulan maauimalaan ensimmäistä kertaa 15 vuoteen. Vietin siellä paljon aikaa lapsena, joten oli ihanan nostalgista mennä sinne pitkästä aikaa ja jotenkin tosi erityistä palata sinne nyt oman lapsen kanssa.

Olen pitkään halunnut osallistua johonkin maalaus- ja viini-iltaan ja nyt pääsin vihdoin tekemään sen! Teereenpelissä järjestettiin tällainen tapahtuma ja niin eräs ilta menimme Jordanin kummivanhempien kanssa sinne maalaamaan norppa-taulut. Voi olla, että nämä taulut eivät päädy seinälle 😀

Elokuun alussa kävimme viettämässä Helsinki-turistipäivää kaveriperheen kanssa. Otimme turistibussikiertueen ja kävimme joissain nähtävyyksissä, kuten Helsinki Sky Wheelissä. Tulimme kyllä siihen tulokseen, että reissu vaatii osan 2, niin paljon jäi vielä tekemättä.

Lähdimme häävuosipäivämatkalle Ranskaan elokuun puolivälissä. Teen siitä erillisen postauksen, mainitsen tässä vain, että kävimme sekä Pariisissa että Epernayssa (missä samppanjaa valmistetaan). Tässäpä todisteeksi kunnon turistikuva…

Loppukuusta olin lupautunut puhumaan The Shift tapahtumassa Turussa, joten teimme sinne vielä yhden yön reissun ennen joka kesäistä mökkireissua ystäviemme mökillä.

Elokuun lopussa on vielä Eerikin syntymäpäivät. Meillä on perinne, että otamme aina (mikäli vain mahdollista) vapaata töistä toistemme synttäreinä ja järjestämme toiselle mahdollisimman kivan päivän. Me teimme Jordanin kanssa Eerikille aamupalan ja porkkanakakun, joka jäi kyllä hitusen raa’ksi… Sitten lähetin Eerikin hierontaan ja illalla olin kutsunut (yllätyksenä) kahdeksan hänen kaveriaan Gr8ii pelailemaan meidän kanssa ja yksi kavereista tuli vielä meille istumaan iltaa pizzan ja viinin parissa.

Elokuu on meillä aina jotenkin hirveän kiireinen ja jälleen kerran olen onnellinen ihanasta kesästä, mutta myös tosi innoissani, että on syksy ja arki alkaa.

4 kommenttia

 • Ritva-Liisa

  Oulu on myös hieno kesäkaupunki- Hupisaaret, kulturelli Hailuoto lähellä jne. Kannattaa ottaa ohjelmaan. Terveiset Jordanin mummolan naapurista!

  • Sissi

   Oulu on ihana kaupunki! Nyt kun lentokonematkailua on kokeiltu, täytyy mennä Ouluun myös kunhan ollaan taas samaan aikaan lomalla 🙂 Paljon terveisiä sinne myös!

 • Ritva-Liisa

  Eilinen kommenttini taisi lennähtää bittiavaruuteen. Suosittelin Ouluakin kesäkohteeksi. Hupisaarten alue on ihana. Kultturelli Hailuoto on lähellä. Terveiset Jordanin mummolan naapurista😊.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish