Kuulumisia

Meidän kesä kuvin

En voi sanoa, että minulla olisi lempivuodenaikaa. Asuin pitkään maissa, joissa vuodenaika ei juuri vaihtunut, joten ehkä senkin takia olen aina niin innoissani, kun uusi vuodenaika alkaa. Nytkin fiilistelen täysillä syksyä, tosin siihen vaikuttaa tänä vuonna myös se, että vauvan syntyminen alkaa vihdoin olla lähellä!

Ajattelin, että tämä olisi kiva tapa näyttää vähän, että mitä kesällä puuhasimme ja yritin valita pääosin sellaisia kuvia, joita en olisi jo instagramissa tai blogin puolella esitellyt. Tässä siis vielä pieni kurkistus kesäämme.

Mattopesu mattolaiturilla on joka kesäinen perinne, tosin tänä vuonna korvasin palkintoviinini jäätelöllä – Helsingin Jäätelötehtaan, tietenkin!

Juhannuksesta löytyy enemmän kuvia täältä, mehän vietimme taas porukalla stadijuhannusta. Meidän juhannuksen yksi tärkeä perinne on kukkaseppeleiden teko ja väittäisin, että olemme siinä vuosi vuodelta parempia.

Loma alkoi hotelliyöpymisellä ja niitä harrastimmekin pitkin kesää. Se oli kätevä tapa päästä pienellä vaivalla vähän uusiin maisemiin. Seuraavat kuvat on otettu eri hotelleissa kesän aikana.

Helteet ja raskaus oli sellainen yhdistelmä, että aina oli hyvä tekosyy lähteä uimaan tai rannalle. Alla oleva kuva on Eiran rannalta, joka onkin ehdoton suosikkini.

Teimme sukupuolenpaljastuksen Kaivopuistossa lentonäytöspäivänä. Pukeuduimme kaikki valkoiseen, toimme ruokaa, alkoholittomia ja kuohuviiniä ja olimme ostaneet konfettitykit sinisellä konfetilla. Minä, Eerikki ja isosiskoni tiesimme sukupuolen jo, mutta muille se oli yllätys.

Häävuosipäiväpostaus löytyy täältä, mutta alla vielä muutama kuva ensimmäiseltä hääpäivältämme.

Loppukesästä matkasimme Italiaan ystävämme ja sukulaiseni häihin Toscanaan. Vietimme reissun lopussa Eerikin syntymäpäiviä Roomassa.

Alla olemme ystäviemme mökillä, tämäkin on jokavuotinen perinne. Olemme molemmat tosi eläinrakkaita, mutta luulen, että Mango-koira on meidän Pepin jälkeen Eerikin suosikki…

Kesäkino Engelissä pitää käydä joka kesä ja tämäkään vuosi ei ollut poikkeus.

Siinä vähän kuvia kesästämme, palataan pian syksyisemmissä tunnelmissa taas!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish