Sisustus

Meidän koti ennen ja jälkeen remontin: Eteinen

Eteisen seinät olivat muuttaessamme harmahtavan siniset. Korjasimme seinät ja maalasimme ne turkoosiin vivahtavalla vaalean sinisellä, maalasimme myös yläkaapit samalla värillä. Tällä värillä maalattiin myös käytävä. Ovet paikattiin, hiottiin ja maalattiin, listat vaihdettiin, katto maalattiin ja lattiat kunnostettiin, kuten koko asunnossa. Oven vieressä oleva vaatehuone tapetoitiin Eerikin vaatehuoneeksi, minä sain makuuhuoneen vaatekaapit. Tämä olikin erityisen hyvä järjestely silloin kun Eerikki vielä meni toimistolle aikaisin aamulla, minä saatoin nukkua pidempään, kun Eerikin ei tarvinnut jäädä makuuhuoneeseen sytyttämään valoja ja etsimään vaatteita.

Eteisen ovi, ennen remonttia
Ennen remonttia
Ennen remonttia
Remontin jälkeen

Siirsimme ison peilin vierashuoneeseen ja laitoimme pienemmän peilin välioveen. Eerikki oli ehdottanut, että laittaisimme jonkun ison rantamaisematapetin olohuoneeseen, mutta pelkäsin, että se olisi liian dominoiva. Sitten tajusin, että sellainenhan olisi aivan mahtava eteisessä! Koska siellä ei koskaan varsinaisesti vietä aikaa, sitä ei jatkuvasti näe eikä siihen kyllästy, vaikka se onkin näyttävä ja se on hauska erikoisuus heti kun kotiimme astuu. Taas mahtava idea Eerikiltä!
Tilaamani lamppu luo sattumalta aivan palmunlehtien näköisiä varjoja tapettiin päällä ollessaan, matto taas valittiin muistuttamaan rantahiekkaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish