Sisustus

Meidän koti ennen ja jälkeen remontin: Keittiö

Asuntoon muuttaessamme keittiö oli huoneista huonoimmassa kunnossa. Meille on tulossa putkiremontti 2023 (ostimme asunnon 2017), joten emme halunneet tehdä keittiössä mitään massiivista remonttia, siitä piti vain saada tarpeeksi siisti kunnes remontoisimme sen putkiremontin yhteydessä kunnolla.

Ennen remonttia

Seinässä ollut maustehylly (ei kuvassa) sai mennä, kuten myös vanha ovi. Ovi oli ihan kaunis kyllä, mutta täysin turha pieneen keittiöön, eikä sopinut tyyliimme. Äitini ehdotuksesta säästän sitä kellarissa, jos vaikka seuraavat asukkaat haluavat sen.

Ennen remonttia

Jääkaappi, liesituuletin ja hella vaihdettiin uusiin ja keittiöön asennettiin tiskikone. Kaakelit vaihdettiin ja seinät ja katto maalattiin uudestaan valkoisiksi. Koska kaapit olivat 60-luvulta, niihin ei löytynyt enää mistään uusia ovia, joten teetimme niihin ovet. Panostimme hieman muutamaan lasioveen, sillä maalasin kaapit sisältä turkoosiksi ja halusin, että se näkyisi lasiovien läpi.

Remontin jälkeen

Uusi tiskiallas ja taso asennettiin myös. Turkooseja kaakeleita oli lähes mahdoton löytää, lopulta löysimme yhdet, olimme siinä vaiheessa molemmat selanneet läpi varmaankin 600 kaakelia löytämättä yhtäkään turkoosia, joten helpotus oli suuri!

Maalasin myös viinitelineen turkoosiksi ja ostimme turkoosin leivänpaahtimen ja vedenkeittimen.

Yllä oleva keittiön porrasjakkara on päällystetty eteisen tapetin jämäpaloilla. Päällystin sen osa kerrallaan ennen kokoamista, jotta siitä tulisi siistimpi.

Siinä oli viimeinen huone, eli kotimme on nyt esitelty! Palataan pian muissa aiheissa, ihanaa pääsiäistä!

4 kommenttia

  • Satu

    Kaunis lopputulos ja ihanat värivalinnat, erityisesti noissa kaakeleissa! Meilläkin pitäisi kutsua putkimies tarkastamaan putkien kunto täällä Jyväskylässä. Jos putkiremontti on ajankohtainen niin haluasin myös remontoida sekä keittiön, että kylppärin samassa yhteydessä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish