Sisustus

Meidän koti ennen ja jälkeen remontin: Kylpyhuone

Kylpyhuone oli ainoa huone asunnosta, joka oli remontoitu talon rakentamisen jälkeen ja koska meille on tulossa putkiremontti kahden vuoden päästä (silloin viiden), päätimme, ettemme tee sille mitään suurempaa nyt.

Kylpyhuoneessa suoritettiin pääasiassa siis vain siivous ja siistiminen. Tähän kuului katon peseminen, patterin maalaus, altaan, allaskaapin ja vessan kannen vaihtaminen sekä suihkun vaihtaminen. Allaskaappi täytyi vaihtaa, sillä vanha oli suorastaan lahoamispisteessä. Poistimme myös kylpyhuoneen seinässä olevat kahvat ja kuivaustelineet ja asensimme paremman suihkuverhotangon. Okei, ehkä siinä olikin aika paljon työtä! 😀

Kylpyhuone, ennen remonttia

Hankimme uuden Svedbergin altaan ja allaskaapin ja suihkuun hankimme hierovan sadesuihkun. Korvasimme myös vanhan pesukoneen kuivaavalla pesukoneella. Myös vanha peilikaappi korvattiin.

Ennen remonttia

Kuten kaikkialla asunnossa, ovet ja oven karmit hiottiin ja maalattiin uudestaan valkoisiksi. Suihkuverhon löytäminen ei ollut helppoa, sillä kaikki tuntuivat olevan liian lyhyitä, lopulta löysin sellaisen pitkän suihkuverhon josta pidin Etsystä.

Remontin jälkeen

Uutta postausta on luvassa sunnuntaina, ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia

  • Satu

    Tuo on kyllä varmasti fiksua odotella putkiremonttiin saakka ennen kuin aloittelee sen ihmeempiä remontteja. Mekin juuri odottelemme, että mitä putkistosuunnittelija sanoo ja onko laajempi putkiremontti edessä. Samalla laitetaan sitten kaikki pinnat ja muut uusiksi. Millainen tuo kuivaava pesukone muuten on ollut käytössä?

    • Sissi

      Juuri näin 🙂 Se on ollut tosi hyvä! Liikaa tavaraa sinne ei mahdu, mutta ihan tarpeeksi, ainoa on, että jos se on täynnä, vaatteet jää usein vähän ryppyisiksi. Jos se häiritsee voi ottaa pyykit ulos ennen kuin ne on täysin kuivia tai kuivata niin, että koneeseen jää runsaasti tilaa .

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish