Sisustus

Meidän koti ennen ja jälkeen remontin: Makuuhuone

Valitsimme kahdesta makuuhuoneesta tämän omaksemme paremman näköalan takia. Kooltaan asuntomme kaksi makuuhuonetta ovat lähes identtiset. Meidän makuuhuone oli muuttaessamme harmahtavan laventelin värinen ja maali oli pahasti kulunut, joten maalasimme seinät valkoisiksi lukuunottamatta yhtä kulmausta, jonne laitoimme peikonlehtitapetin. Huoneeseen tulikin lopulta (puolivahingossa) tropiikin linnut -teema.

Makuuhuone, ennen remonttia

Huoneen päädyssä oli ikivanha kaappi, josta pääsimme eroon antamalla sen ilmaiseksi Tori.fi:n kautta. Tässäkin huoneessa katto maalattiin, lattiat hiottiin ja sävytettiin ja lattialistat vaihdettiin.

Vanha vaatekaappi
Remontin jälkeen

Vanhan kaapin tilalle teetettiin liukuvat peiliovet ja niiden sisään löysimme juuri sopivan kokoiset Ikean vaatekaapit.

Yöpöytien päälle tilattiin mittatilauksella juuri oikean kokoiset lasilevyt, joiden alle leikkasin tapetista jääneet palat. Tapetin peikonlehtiteema näkyy kulmauksen lisäksi siis parissa tyynyssä, tauluissa ja yöpöydissä.

Koska makuuhuoneet eivät ole erityisen suuret, laitoin vielä hyllyn toiselle seinälle, jotta huoneeseen saisi lisää säilytystilaa. Se on tosin jäänyt lähinnä sisustustavaroille… Koko asunnossa vaihdettiiin valonkatkaisijat, makuuhuoneeseen asennettiin myös himmennin.

Ps. Olenkin kertonut, että hankimme jokaiseen työhön koneen, jos sellainen on keksitty. Jos et kuitenkaan itse ole otettu ryppyisistä lakanoista, en suosittele kuivaavaa pesukonetta 😉

2 kommenttia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish