Sisustus

Meidän koti ennen ja jälkeen remontin: Parveke

Ostimme asunnon kolme vuotta sitten ja teimme siihen täyden pintaremontin. Se oli todellakin tarpeen, sillä Eerikkihän ei voinut lainkaan käsittää, miksi halusin tämän asunnon ostaa. Asunnossa ei ollut juuri tehty muuta 60-luvun jälkeen kuin remontoitu kylpyhuone ja asunto ei ollut sellaisenaan kovin kaunis. Selitin Eerikille, että remontoimalla siitä tulisi upea, siinä oli todella fiksusti käytetyt neliöt ja alueelle harvinainen suuri parveke, sijaintikin oli aivan huippu. Asuntomme on 60 neliötä ja siinä on kaksi makuuhuonetta. Sanon aina, että se, että Eerikki suostui asunnon ostamaan luottaen vain minun sanaani ja visiooni, oli suuri rakkauden ja luottamuksen tunnustus häneltä. Hän kutsui asuntoa alkuun… öh ei niin kauniilla sanalla :D, mutta kun remontti pääsi vauhtiin, hänkin tajusi, kuinka upea siitä saadaan.

Kaivelin vanhat kuvat asunnostamme ennen remonttia esiin ja ajattelin esitellä, millaisen muodonmuutoksen teimme. Tietenkin nyt kolmen vuoden jälkeen, olisin valmis sisustamaan koko asunnon taas uudestaan, joten ehkä senkin puolesta on hyvä esitellä asunto nyt, ennen kuin se näyttää taas ihan erilaiselta!

Esittelen ensin parvekkeemme, jota ei varsinaisesti remontoitu kylläkään, mutta sisustettiin kuitenkin.

Parveke on noin 4m x 2m, ja se on lasitettu. Teetimme sinne mittatilauksella valkoisen maton, jotta se peittäisi koko lattian reunasta reunaan. Minusta se teki parvekkeesta kodikkaamman ja sai sen tuntumaan enemmän sisätilalta.

Ulkoleffateatteri oli Eerikin (mahtava) idea ja sitä varten hankimme valkokankaan ja projektorin. Kesäisin parveke on ollut vaaleanpunainen, mutta häistä jäi niin paljon persikan värisiä vilttejä ja mintunvihreitä kynttilöitä ja maljakoita, että se sai syksyllä uudet värit, persikan ja mintunvihreän. Pidämme parvekkeella syksystä kevääseen lämmitintä, joten sitä voi hyvin käyttää lämmittimen kanssa talvisinkin, paitsi ihan pahimmilla pakkasilla.

Kesäisin parvekkeella on ruokapöytä ja grilli toisella puolella ja istuinryhmä toisella puolella, valkokangas ja projektori viedään pois. Esittelen parvekkeen kesälookia sitten parin kuukauden päästä instagramissa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish