Sisustus

Meidän koti ennen ja jälkeen remontin: Vierashuone

Tänään päästäänkin jo vierashuoneeseen, sitten jäljellä on enää keittiö! Muut osat tätä postaussarjaa löytyvät täältä: Eteinen, Käytävä, Makuuhuone, Olohuone, Kylpyhuone.

Molemmat makuuhuoneet ovat suunnilleen saman kokoiset, joten valitsimme makuuhuoneeksemme sen, jossa oli parempi näköala ja toisesta teimme vierashuoneen. Koska yövieraita meillä ei toki jatkuvasti ole, päätimme tehdä siitä myös pienen kuntosalin/joogahuoneen.

Ennen remonttia

Huoneessa oli valkoiset seinät ja ne olivat aika kellastuneet, joten maalasimme katon valkoiseksi ja seiniin laitoimme väriä.

Ikivanhat kaapit saivat lähteä, tässä huoneessa ne oli upotettu seinään, joten irrotimme ovet ja maalasimme kaapit sisältä. Tilasimme vanhojen ovien tilalle liukuvat peiliovet. Kuten koko asunnossa, tässäkin huoneessa listat uusittiin, lattia hiottiin ja sävytettiin ja ovet hiottiin ja maalattiin.

Ennen remonttia
Ennen remonttia
Remontin jälkeen

Isommat painot maalasin spraymaalilla mintunvihreiksi. Joogablokit, pienemmät painot ja matot ovat vaaleanpunaiset, kuten myös pienet treenipyyhkeet, joita säilytämme kaapissa urheiluravinteiden kanssa, tosin niitä ei kumpikaan jaksa enää käyttää, eli käytännössä ravinteet toimivat nykyään vain sisustuselementtinä. Ainakin ne tekevät vaikutuksen aina uusiin vieraisiin, Ai te treenaattekin ihan tosissanne! Juu, eiii… 😀

Asensimme puolapuut seinälle ja hankimme huoneeseen myös pienen jääkaapin, jota käytämme juhlissa varajääkaappina, muuten siellä pidetään urheilu- ja palautusjuomia. Jos ihmettelet valikoimaa, alkoholiton olut on oikeasti tosi hyvä palautusjuoma!

Ikkunan alle laitoimme sängyn suurilla tyynyillä, jotta se palvelisi myös sohvana. Ikkunoihin laitoimme vaaleanpunaiset pimennysverhot ja kattoon piti saada tämä Ikean lamppu, koska se näyttää kiinni ollessaan ihan Death Starilta 😀

Seuraavaksi vuorossa keittiö ja sitten jatkamme muilla aiheilla. Palataan siis pian!

4 kommenttia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish