Uncategorized

Meidän pääsiäinen

Meidän pääsiäissuunnitelmat menivät vähän uusiksi, kun olimme edelleen kipeinä pääsiäisen. Mehän saimme maaliskuun lopussa noroviruksen ja sen jälkeen olemme sairastelleet niin vuorotellen kuin samanaikaisestikin. Pääsiäisen alla minulla oli enää vähän kipeä olo ja Jordanilla yskää, mutta tilanne muuttui pian!

Olimme menossa pitkäperjantaina siskoni perheen kanssa äitini luo syömään ja he olivat sitä mieltä, että uskallamme tulla, vaikka olinkin vielä vähän kipeä. Äitini oli ollut juuri georgialaisen ruoan kokkauskurssilla, joten hän teki meille ihanaa georgialaista ruokaa.

Oli tosi kiva nähdä perhettä ja syödä hyvää ruokaa. Olimme järjestäneet siskonpojalleni pääsiäismunamysteerin, jonka ratkaisu oli seuraava: lähdemme kaikki ensi jouluna Miamiin ja Disney Worldiin Orlandoon! Nyt tiedätte sitten tekin 🙂 Meidänhän piti lähteä Eerikin kanssa sinne häämatkalle, mutta sitten tuli korona. Meillä on Disneyssä hotellivaraus maksettuna, joten päätimme lunastaa sen nyt ja lähteä isommalla porukalla.

Sunnuntaina meillä olisi ollut aamupala ystäviemme luona, mutta se peruuntui, koska olimme vielä kipeinä. Sunnuntai-maanantai yö olikin sitten tosi vaikea Jordanille ja aamulla päätimme lähteä päivystykseen. Kaikki meni tosi nopeasti ja hyvin uudessa Lastensairaalassa ja selvisi, että pikku reppanalla on korvatulehdus.

Olemme peruneet kaikki menot ja vain odottaneet, että Jordan paranee. Antibioottikuuri on nyt ohi ja hän vaikuttaa terveeltä, joten näyttää siltä, että pääsemme juhlistamaan vappua!

Tänään voin itsekin niin hyvin, että päätin lähteä lenkille parin tunnin päästä. En ole synnytyksen jälkeen saanut vielä mitään treenirutiinia oikein päälle, katsotaan, jos se lähtisi vaikka tästä käyntiin!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish