Parisuhde

Meidän tarina

Sisältää mainoslinkkejä*

Olen miettinyt, että voisin kirjoittaa yhden postauksen meistä, miten tapasimme ja miten homma lähti käyntiin (spoileri: ei niin hyvin :D) . Onhan paljon hauskempaa lukea häävalmisteluistamme, kun vähän tietää millainen höppänä pariskunta täällä oikein on. Nyt, kun on aikaa, sain suunnitelman vihdoin toteutettua, eli tässä hieman tarinaa meistä… ja pieni valokuva-albumi! 😀

Tarina alkaa vuodesta 2015, olin asunut ulkomailla monta vuotta ja olin kesän lopulla päättänyt muuttaa takaisin Suomeen, yllättäen päätökselläni kaikki, etenkin itseni. Eerikin tapasin Tinderissä joulukuussa 2015. Koska mielestäni ihmisestä ei juuri saa käsitystä vain juttelemalla chatissä, kysyin voisimmeko tavata pian. Sovimme sitten treffit kahden päivän päähän perjantaille, suunnitelma oli, että Eerikki tulee luokseni ja voimme kokkailla yhdessä.

Minusta Eerikki vaikutti aluksi hieman hiljaiselta, ajattelin, että häntä jännitti. Tämän hän on kiistänyt jyrkästi aina 😀 Teimme ruokaa, joimme viiniä, juttelimme kaikesta mahdollisesta ja meillä oli kaiken kaikkiaan tosi kiva ilta. Olin järkyttynyt, ettei Eerikki ollut koskaan nähnyt Star Wars -leffoja, muistan, että meillä pyöri se taustalla TV:ssä, mutta oli niin paljon puhuttavaa, että se jäi näkemättä (asia korjattiin kyllä myöhemmin).

Tässä taitaa olla ensimmäinen kuva meistä yhdessä, maaliskuussa 2016 Apollossa 😀

Juttelimme sen jälkeen chatissa ja tapasimme seuraavan kerran muistaakseni vasta uutena vuotena. Helppoa alku aika ei missään nimessä ollut, sillä Eerikki oli ollut silloin viisi vuotta sinkkuna ja välillä tuntui, että hän oli unohtanut millaista on olla jonkun kanssa. Minä taas olin muuttanut itsekseni maasta toiseen monta vuotta, joten itsellänikin oli hakemista sen suhteen, miten ”normaalielämää” vietetään ja vielä yhdessä jonkun kanssa. Se veikin noin puoli vuotta, että aloimme ymmärtää toisiamme paremmin ja opimme joustamaan asioiden suhteen, joissa olimme keskenämme erilaisia. Koko alkuaika oli sen verran myrskyisää, että vielä keväällä olin varma, että koko homma on tuhoon tuomittu.

Puoli vuotta ensi treffeistä treffi-ilta ja kavereiden kanssa juhlimassa kesällä 2016.

Muistan itseasiassa sen tarkan hetken, kun tajusin, että tämä suhde taitaa sittenkin onnistua. Olimme olleet porukalla katsomassa Suomen jääkiekko finaalipeliä sporttibaarissa ja Suomi oli hävinnyt. Se ei ollut mikään yksi asia, mikä sen illan aikana tapahtui, tai mitään erityistä, mitä Eerikki olisi sanonut, mutta muistan, kun kävelimme kotiin (asuimme käytännössä minun luonani molemmat) niin tajusin, että kyllä tämä juttu tulee sittenkin onnistumaan. Se oli jännä tunne, ja siksi varmaan jäänyt mieleeni, koska olin niin surullinen Suomen häviöstä, mutta niin iloinen muuten. Kesän 2016 loppuun mennessä olikin jo löydetty tasapaino yhteiselämälle.

Ensimmäistä kertaa Thaimassa yhdessä, minulle ikinä. Yritimme ottaa romanttisen kuvan ystävänpäivän kunniaksi 2017… se ei mennyt ihan nappiin 😀
Maalauskurssilla Koh Phi Phissä 2017.
Kevät 2017

Nyt jälkikäteen olen miettinyt, että ehkä se olikin hyvä asia, että alussa oli välillä vaikeampaa. Ensinnäkin, emme ikinä olisi taistelleet sen läpi, ellemme olisi niin kovasti halunneet olla yhdessä. Silloin alkuvaiheessa olisi ollut helpompi lähteä ja jättää homma sikseen, mutta me selvästi halusimme olla yhdessä. Toisekseen parisuhteessa tulee parempia ja vaikeampia kausia ja tuntuu helpottavalta tietää, että olemme jo yhden vaikean kauden käyneet läpi – tiedämme, että selviämme niistäkin.

Häissä 2017
Kuuba 2018

Millaisia me sitten olemme? Me tykkäämme hassutella paljon 🙂 Luulen, että olemme välttäneet muutaman riidankin sillä, että vitsailemme aiheella, niin kumpikaan ei ole sitten suuttunut. Joskus kyllä riitelemmekin ja toivon, että teemme sitä loppuelämämme. Emme siis yhteen putkeen, vaan aina joskus 😀 Parisuhteet ovat erilaisia, ei ole oikeaa ja väärää tämänkään suhteen, mutta itse olen kokenut, että jos ei huvita riidellä jonkun kanssa, niin silloin minua ei kauheasti kiinnosta muutenkaan.

Jouluna 2018 oltiin edetty jo mätsääviin joulupaitoihin.

Tykkäämme pelata yhdessä, välillä PS4:sella, joskus lautapelejä, välillä golfia tai tennistä ja ulkomailla aina dominoa 😀 Katsomme paljon urheilua yhdessä, Lauri Markkasen pelejä katsoessa on välillä valvottu öitä ja maajoukkuejääkiekkoa katsotaan oli pelaamassa naiset, miehet tai nuoret.

Kevät 2019

Ulkomailla käymme mielellämme kokkauskurssilla. Teemme paljon ihan kaksistaan, innostun aina kaikesta uudesta ja erilaisesta ja ehdottelen Eerikille tapahtumia oopperasta dildobingoon. On parasta, että Eerikki on lähes aina valmis mukaan. Kavereita näemme yhdessä ja erikseen. Eerikillä on paljon kavereita, itse en tuntenut juuri ketään, kun muutin takaisin Suomeen. Onneksi Eerikin kaverit ovat tosi hauskoja tyyppjä, joten voin ilokseni kutsua heitä myös omiksi kavereikseni nykyään. Heidän kanssaan näemme paljon ja koska tykkäämme järjestää tapahtumia, meillä juhlitaan usein eri pyhiä ja pidetään brunsseja ja illanistujaisia.

Thaimaa 2019

Minä olen turhan tarkka yksityiskohdista, stressaan itseni helposti loppuun ja saatan ärsyyntyä, jos haluan persikan värisiä pioneja ja minulle ehdotetaan RUUSUJA (argh!!). Eerikki on lähes aina myöhässä ja hoitaa oman osansa siivouksesta välillä myöhemmin kuin piti. Olemme molemmat mielestäni parempia versioita itsestämme yhdessä. Kuulostaa siirappiselta, mutta se on oikeasti totta. Ehkä alun vaikeudet pakottivat molemmat katsomaan peiliin ja hiomaan jyrkimpiä kulmiaan.

Nyt, kun elämme kaikki enemmän tai vähemmän eristyksessä, voi se tuoda parisuhteelle uudenlaisia haasteita. Meille tämä on ainakin tähän asti ollut enemmänkin positiviinen asia. Puhun nyt eristyksestä, en missään tapauksessa koronaviruksesta. Eerikki ei joudu tekemään yhtä pitkiä päiviä kuin ennen, joten meillä on ollut paljon enemmän aikaa yhdessä ja Eerikillä on nyt vapaa-aikaa myös itselleen, mikä on tärkeää.

Jos alkaa kuitenkin hermo kiristyä kotona, tässä pari ideaa. Netistä löytyy vaikka mitä kursseja, osa on nyt myös ilmaisia. Me esimerkiksi maalasimme eilen taulut (!) hyödyntäen tällaista nettikurssia. Teimme myös suuren kevätsiivouksen, tosin en väitä, että se olisi mikään maailman hauskin pariskunta-aktiviteetti 😀 Yllätykset sen sijaan piristävät aina, joten nyt kun ei voi lähteä tekemään juuri mitään, voi hankkia jotain kivaa tulevaisuuden aktiviteetteihin tai reissuille. Miten olisi vaikka jotain uutta kivaa häämatkalle, tänne on kätevästi koottu vaatteet netistä*, niin ei tarvitse selata kymmeniä eri sivustoja.

Myöhemmin tänä iltana mentiinkin kihloihin, kesä 2019 Venetsiassa

Näin siis taas yksi nettideittipari on päätymässä naimisiin 🙂 Mikäli omaa kumppania ei ole vielä löytynyt, mutta sellaisen haluaisit, netin deittisivut* on hyvä paikka aloittaa. Mikäs sen piristävämpää eristyksen keskelle, kuin tavata joku kiva uusi tyyppi, vaikka nyt vain etänä alkuun 🙂 Mikäli onnistaa ja tapaat jonkun mahtavan tyypin, toivon teille satunnaisia fiksuja riitoja ja paljon hölmöä huumoria <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish