Vauvan tarvikkeet

Meidän vaunut

Vaunut ovat viimein saapuneet! Tilasimme ne huhtikuussa… ja ne saapuivat nyt.

Eli, suosittelen hollantilaista verkkokauppaa Babymax, jos haluat arvokkaat vaunut hyvällä hinnalla ja olet kuin minä ja hankit ja suunnittelet hyvissä ajoin etukäteen. Tämä ei toki ole heidän yleinen toimitusaikansa, vaan yhtä osaa ei ollut valmiina varastossa, mutta olen kuullut muualtakin, että sieltä tilaukset ovat välillä viipyneet kauankin, joten ehkä ei paras paikka tilata, jos vauva on tulossa kutakuinkin nyt. Meillä kuitenkin oli aikaa ja toisaalta vaunut vievät aika paljon tilaa, joten se meni lopulta ihan kätevästi näin.

Päädyimme sitten Cybex Priam vaunuihin ruusukultaisella rungolla ja Koi- kankaalla. Haluaisin sanoa, että päätöstä tehtiin pitkään punniten tarkkaan lukuisten eri merkkien ja mallien ominaisuuksia ja että kirjoitin vertailun avuksi vielä pienen koodinpätkänkin, mutta oikeasti kumpikaan meistä ei ollut tarpeeksi kiinnostunut vaunuista ryhtyäkseen sellaiseen hommaan. Kysyin siskontytöltäni, joka tietää vaunuista kaiken, mitä hän suosittelisi meille, näistä Cybex Priam kolahti heti ja kun värit oli valittu, laitoimme vaunut tilaukseen.

Vaunut ovat kevyet ja menevät helposti kasaan, me liikumme pääasiassa Helsingin keskustassa ja vaunut laitetaan usein myös autoon, joten nämä ovat meille hyödyllisiä ominaisuuksia. Lisävarusteista hankimme mukinpidikkeen, sadesuojat sekä ratas- että vaunuosaan ja jalakset, joilla etupyörät korvataan jos tulee luminen talvi.

Oli muuten hieman karmivaa kulkea puistossa ensin tyhjien rattaiden ja sitten vaunujen kanssa, taisin saada hieman huolestuneita katseitakin ohikulkijoilta. Ehkä kuvat olisi sittenkin pitänyt ottaa sisätiloissa…

Jos yleensä tykkäänkin kovasti rakennella ja koota kaikenlaista, voisin elää ihan hyvän loppuelämän ilman, että enää ikinä kokoaisin vaunuja tai rattaita. En tiedä johtuiko se raskaudesta, mutta se oli kyllä kohtalaisen nihkeä projekti. Onneksi vaunut ovat nyt koottu, olemme niihin tosi tyytyväiset ja taas on yksi etappi hoidettu ”Valmiina vauvaa varten” -projektissa!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish