Vauva

Meidän vauvan sukupuoli

Meidän vauvan (oletettu) sukupuoli on selvinnyt! Kerroinkin jo aiemmassa postauksessa, että tällä kertaa päätin jo heti alkuraskaudesta, ettemme pidä sukupuolenpaljastusjuhlia, joten olen kertoillut ihmisille, kun olen jutellut heidän kanssaan ja nyt on aika kertoa se täälläkin. Eli meille tulee…. no poikahan se on! ☺️🥰

Mikäli olette lukeneet blogia pidempään, muistatte varmasti, kuinka kirjoitin sukupuolipettymyksestä esikoisemme sukupuolen paljastuttua. Olin aina halunnut tyttöjä ja yhtäkkiä meille olikin tulossa poika. Pääsin pettymyksestä onneksi aika nopeasti yli, kun pääsin sitä niin hyvin käsittelemään.

Olin tässä raskaudessa varma jo aikaisessa vaiheessa, että tämäkin on poika. Minulla oli kaikki ihan samat oireet kuin Jordanin kanssa ja kun pääsimme NT-ultraan, minusta nubikin näytti pojan nubilta. Joten sain aikaa tottua ajatukseen, että meille ei tyttöä tule, emme nimittäin kolmatta raskautta suunnittele. Olen aina halunnut adoptoida, joten se on toki vielä mahdollista, mutta miten siis suhtauduin uutiseen, että ainakaan näillä näkymin meille ei tyttöä tule?

Hetken kyllä harmitti kun se todella realisoitui, että en saa tytärtä ollenkaan, mutta se meni jopa tosi nopeasti ohi. Katsoimme sukupuolen ultrasta saamastamme lapusta Havis Amandalla istuen ja kun olimme sukupuolen katsoneet, istuimme ja juttelimme siinä hetken ja sitten lähdimme lounaalle. Lounaalle päästyämme huomasin jo, että aloin olla aika innoissani. Kaksi pientä poikaa, ihanaa! Meillä ei Eerikin kanssa kummallakaan ole veljiä ja aloin miettiä, että vitsi tästä tulee jännää, ihan uusi juttu molemmmille! Löimme lukkoon nimen heti lounaalla (olimme jo pitkään olleet siitä aika varmoja) ja asia konkretisoitui lisää ja siitä lähtien olen ollut aika innoissani. Olisin varmasti ollut tosi onnellinen tytöstä mutta onpa jotenkin helpotus, että olen nyt jo yhtä onnellinen pojasta! Kun saisi terveen lapsen, niin mitä voi oikeasti enempää toivoa? Meillä on jo yksi ihana poikaoletettu ja olen varma, että seuraava on yhtä ihana, enkä hänestäkään muuttaisi mitään 💗.

2 kommenttia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish