Koristelut

Meidän ystävänpäivä

Kaupallinen yhteistyö: Calligraphen ja Kukkakauppa Rose-Marie.

Kirjoittelinkin viime viikolla vinkkejä korona-ajan ystävänpäivään, toivottavasti niistä oli apua, jos oli omat ideat hukassa. Me toteutimme itsekin niistä osan, tässä siis katsaus meidän ystävänpäiväämme.

Koristelimme kotimme Calligraphenin ihanilla koristeilla. Koska haluan vaalean lilaa juuri nyt kaikkialle, se ja hopea olivat ystävänpäivän teemavärimme. Saimme myös Kukkakauppa Rose-Mariesta upean lila-vaaleanpunaisen kimpun kruunaamaan kattauksen.

Tilasimme Calligraphenista viirin, paperipalloja, ilmapalloja, nauhaa, servettejä, pillejä ja sydänkonfettia, kaikki teemaväreissä. Kun aloin täyttämään ilmapalloja, huomasin kuitenkin, että heliumtankkimme oli tyhjä, joten ilmapallojen kanssa pitikin sitten ryhtyä luovaksi.. tässä tapauksessa se tarkoitti, että tuuppasin ne hyllyille.

Vietimme koko päivän koronaystävällisesti kotona ja päivä alkoi ystävänpäiväbrunssilla. Brunssi koostui eggs benedicteistä, avokadoleivistä, hedelmistä ja LoHiLo jäätelöstä. Muuten en välitä makeasta, mutta LoHiLon jäätelöitä voisin syödä melkein joka päivä. Kahvista taas en erityisesti pidä, mutta aina välillä kokeilen, josko se olisi tänään hyvää. Sunnuntai ei ollut sellainen päivä, joten Eerikki päätyi juomaan lopulta molemmat kahvit :D. Aamupalaan kuului tietysti myös mimosat.

Päivän pelasimme Terraforming Mars lautapeliä ja siihen saimmekin kulumaan monta tuntia, nimittäin ohjeet olivat kohtalaisen kryptiset, joten tajusimme kunnolla, miten peli toimii vasta yhden pelikierroksen jälkeen. Pelien jälkeen teimme illalliseksi samppanjarisottoa jättikatkaravuilla. Drinkeiksi sain vihdoin hattaralla koristellut samppanjat! Näiden piti nimittäin olla häidemme alkudrinkit, olimme hankkineet niitä varten itse hattarakoneen ja teemaväristä sokeria. Hommasta ei kuitenkaan tullut mitään, sillä kun Eerikki yritti hääpäivän aamuna helteessä vääntää hattaraa, se suli samantien ja lopulta oli vain paras unohtaa koko homma :D. Henkilökunta sitten järjesti toisenlaiset alkudrinkit ja sillä mentiin, mutta siinä taas huomasi, että mitä enemmän häissä (tai missään tapahtumassa) on elementtejä, sitä todennäköisemmin ainakin muutama epäonnistuu, tämä ei onneksi ollut kovin vakava tappio.

Illallisen jälkeen katsoimme Valentine’s Day elokuvan. Katsoimme sen ensimmäisenä yhteisenä ystävänpäivänämme, joten se oli hauskan nostalgista.

Ilta meni lopulta kaikkineen aika myöhäiseksi, joten eilinen ei ollut mikään kovin virkeä päivä. Oli kuitenkin aivan ihana ystävänpäivä, joten se oli sen arvoista. Nyt sitten paremmilla unilla loppuviikkoon!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish