Bebe,  Raskaus

Meille tulee bebe!

Ihanaa päästä vihdoin kertomaan, että, kunhan kaikki menee hyvin, niin meille tulee vauva!

Meillä on laskettu aika marraskuussa, mikä onkin mahtava ajoitus, sillä jostain syystä meidän suvussa on todella paljon syntymäpäiviä marraskuussa niin äitini kuin isäni puolella sukua, joten kukaan ei taida olla yllättynyt, että meidänkin bebe syntyy silloin.

Alkuraskaus on mennyt oikein kivasti. No okei, olen ollut tosi väsynyt ja kuvotusta on ollut enemmän tai vähemmän päivittäin, mutta kaiken kaikkiaan vointi on ollut hyvä ja nyt on kuvotuskin alkanut jo helpottaa. Väsymys vielä painaa, mutta sekin on jo parempaan päin.

Mikäli olette ihmetelleet, miksi olen kirjoitellut vähemmän viime aikoina, niin tässä siis syy: väsymys ja kuvotus. Onneksi nyt on olo parempi ja mielessä monta aihetta, joista haluan kirjoittaa! Lupaan, että kaikki ei ole vauva-aiheesta :).

Raskausviikko 13 alkoi tänään (14. viikko siis) ja niskaturvotusultra oli perjantaina. Äitiysvaatteisiin oli pakko siirtyä suunnilleen samantien kun tein positiivisen raskaustestin, sillä niin kova turvotus alkoi heti, että normivaatteet eivät vaan istu mukavasti enää. Tässä kohtaa vauvavatsakin on jo pullahtanut, tiedän, että se on aika aikaista kun kyseessä ensimmäinen raskaus, mutta näytän siltä kun olisin nielaissut lasten jalkapallon, se ei voi mennä enää pelkän turvotuksen piikkiin…

Alla oleva Marimekon mekko onkin itse asiassa yksi harvoista vaatteistani, joka menee vielä mukavasti päälle, mutta sen uskonkin mahtuvan vielä pitkään.

Hyvää viikon alkua, toivottelee pallomaha!

4 kommenttia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish