Vauva,  Vauvan tarvikkeet

Meille tulee vauva!

Jee, on aina niin ihanaa päästä kertomaan hyviä uutisia! Eli, jos ette ole jo instagramin puolelta lukeneet, niin mikäli kaikki menee hyvin, meille syntyy vauva lokakuussa. Olette ehkä huomanneet postauksistani, että olen ollut tosi väsynyt viime aikoina, toki Jordanin viime aikojen huonoilla öillä on ollut myös vaikutuksensa, mutta paljolti on ollut kyse alkuraskauden väsymyksestä. Toivotaan vain, että tässä raskaudessa väsymys jäisi alkuraskauteen, toisin kuin viime kerralla.

Meillä oli ensimmäinen ultra maanantaina ja kaikki näytti hyvältä. Kävin myös varhaisultrassa, kun olin viikoilla rv6+5. Mikäli haluat käydä ylimääräisissä ultrissa raskauden aikana, suosittelen ehdottomasti Kaunis Odotus -nimistä paikkaa. Kävin heidän Espan tiloissa ja paikka oli kaunis, työntekijä ystävällinen ja hinta todella edullinen. Luulen, että menemme sinne uudelleen tuossa kuukauden päästä katsomaan, mikäli sukupuoli olisi jo nähtävissä. Olen kylläkin jo aivan sata varma, että meille on tulossa poika, minulla on ihan samat oireet kuin Jordanin kanssa. Mietin aina, että jos saamme toisen pojan, tulen olemaan pulassa, sillä en ikinä keksi hänelle nimeä, joten jos jollain on erinomaisia nimiehdotuksia, niin laittakaa tulemaan kiitos 😅.

Kuten tiedätte, rakastan valmistautumista, joten minulla on (ja on ollut jo pitkään) excel-lista kaikista tavaroista, joita tarvitsemme (hinta-arvioineen toki) ja menipä ostamaan jo kantokassin, sisarusrattaat ja kasan vaatteita… Okei, sain rattaat tosi hyvällä hinnalla ja kantokassin sain itse asiassa ilmaiseksi. Tosin, koska automme on rikki, hain sen lopulta Uberillä Espoosta, joten lopullinen hinta oli siinä mielessä reilu parikymppiä.

Meillä on super pieni hissi, kuten kuvasta näkee, joten mitkään sisarusrattaat eivät sinne mahdu. Päätimmekin, että ostamme sisarusrattaat vain siksi aikaa, kunnes Jordan pärjää seisomalaudalla ja vaihdamme sitten takaisin ihaniin Cybexeihimme. Päätin ostaa rattaat käytettynä, koska toivon, että niille olisi käyttöä vain sellaisen puoli vuotta ja lopulta päädyin Mountain Buggy Dueteihin. Vaikka ne eivät mahdukaan hissiin, on silti paljon kivempi liikkua kaupungilla kapeiden rattaiden kanssa kun isojen ja painavien. Suunnitelma on siis, että vauva menee kantokassissa vaunuosaan ja voimme kantaa hänet siinä kodin ja rattaiden väliä, kun rattaat jäävät alakerran pyörävarastoon.

Vaatteille minulla ei ole mitään hyvää puolustusta paitsi, awwww onpa ihanan pieniä! Meillä on tosi paljon vaatteita Jordanilta ja ne ovat kaikki minusta kauniita ja kivan värisiä, eli vaaleita. Toisaalta kyllä jotain vaatteita halusin ostaa Mini minille jo ihan periaatteesta, en halua, että kaikki on isoveljeltä perittyä vaan, että myös ihan vain häntä ajatellen on hankittu jotain. Oman kotiintuloasun hän ehdottomasti saa ja nyt olen tosiaan innostunut ostelemaan hänelle jo vähän muutakin. Löysin Triplasta kaupan nimeltä Sinay ja siellä oli kauniita ja edullisia vauvanvaatteita. Olen myös ostanut muutaman vaatteen Polarn O Pyret:stä, vaikka ajattelin, etten varsinaisesti pidä heidän vaatteistaan. Olen kuitenkin muutamaan nyt tykästynyt, joten Mini mini sai sieltäkin pari asua. Muuten yritän nyt oikeasti hillitä itseni.

Lista tarvittavista tavaroista on kyllä yllättävän pitkä. Luulin jotenkin, että meillä on jo kaikki, mutta tässähän piti tosiaan ostaa uudet rattaat, sitten pitää ostaa sänky, syöttötuoli, Owlet älysukka, oma suhinalelu, Jordanille turvaistuin, tutteja ja tuttipulloja, omat harsot, kotiintuloasu, vauvaviltti ja kantorepputakit molemmille. Tuhosin myös meidän mikrohöyrysterilisoijan, joten uusi sellainen piti hankkia (aivan, senkin olen jo ostanut). Kaikki listalla ei toki ole pakollista, mutta ne ovat meille tärkeitä. Mini mini nukkuu varmasti alkuun meidän vieressä, mutta olisi kiva saada hänet omaan sänkyyn lopulta. Syöttötuolia nyt ei tarvitse heti. Omat harsot haluan hänelle ja suhinanalle oli niin kätevä Jordanilla, että luulen, että sellainen olisi hyvä olla molemmilla. Ajattelin, että kantotakit voisi olla kätevät myös, sillä jos Mini mini viihtyisi kantorepussa, se vapauttaisi käsiä jos menemme vaikka puistoon Jordanin kanssa.

Rattaat ovat vielä toisella paikkakunnalla, mutta esittelen tarvikkeita sitä mukaa kun niitä hankimme ja ne saapuvat.

Nyt vain fiilistelemme täällä raskaus- ja taaperokuplassa ja toivotaan, että kaikki menee hyvin 🥰.

2 kommenttia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish