Lahjat

Mitä huomenlahjaksi?

Kuva: 123rf

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Eerikki on vaikea ihminen, mitä lahjojen antamiseen tulee. Hän ei koskaan kerro, mitä haluaisi ja väittää, ettei tarvitse mitään. Minä taas rakastan ostaa lahjoja, varsinkin yllätyslahjoja. Onneksi Eerikki ainakin sanoo tykänneensä lahjoista, joita olen hankkinut, joten siitä rohkaistuneena uskallan luottaa omaan valintaani huomenlahjankin hankinnassa.

Luulen, että olen nyt tehnyt päätökseni siitä, mitä Eerikille hankin, mutta päätös ei ollut kyllä helppo. Olisi helppo keksiä vaikka mitä, mitä minä ajattelen, että hän tarvitsee, mutta se ei aina ole sama asia kuin se, mitä hän oikeasti itse ehkä haluaisi. Toisaalta haluaisin huomenlahjan olevan jotain, minkä hän voisi säästää ikuisesti ja se muistuttaisi hääpäivästämme aina. Toki, kokemuksetkin muistuttavat päivästä ja jäävät osaksi paria ikuisesti. En kerro siitä vielä mitään, mitä olen päättänyt Eerikille hankkia, sillä hän on sellainen lahjojen nuuskija, että varmasti kävisi heti katsomassa postauksesta vihjeitä, mitä on saamassa 😀

Ajattelin kuitenkin listata ideoita, joita itse olen harkinnut ja joita olen kuullut muiden miettivän. Mikään pakkohan huomenlahjaa ei ole hankkia lainkaan. Aiemmassa postauksessa kävin läpi hääperinteitä ja onhan koko huomenlahjan merkitys täysin muuttunut. Mikäli kuitenkin haluaa huomenlahjan hankkia, tässä muutamia ideoita. 

 • Kello. Laadukas kello kaiverruksella. Ostin Eerikille rannekellon muutama vuosi sitten vuosipäivänämme ja minä en käytä kelloja, mutta ajatuksena ihana. Kello saattaa olla harvoja asusteita, jotka ovat lähes aina käytössä.
 • Kalvosinnapit tai solmioneula. Harvalla jatkuvassa käytössä, mutta toisaalta, pysyvät ainakin tallessa 😀
Nämä Alexander McQueenin kalvosinnapit metalli/rock -tyypille saa 115 eurolla. Kuva: Mrporter.com
Perinteisempää tyyliä edustavat Hugo Bossin kalvosinnapit, alennuksessa 52 euroa. Kuva: mrporter 
 • Kaula- tai rannekoru. Eivät häviä niin helposti kuin korvakorut.. Eerikki sanoo, ettei huostaani voi luottaa kalliita korvakoruja, kun tapaan hävitellä niitä minne sattuu.
 • Korvakorut. Ihmiselle, joka on vastuullisempi korujensa kanssa kuin 10-vuotias 😀
 • Silkkibokserit. Pientä yleellisyyttä elämään.
Hinnat lähtevät 55 punnasta, nämä 140GBP. Kuva: Derek Rose
 • Yhteinen kokemus häämatkalla. Miten olisi vaikka tandem benjihyppy, sukelluskurssi, yksityinen veneajelu tai helikopterilento?
 • Lentotunti pienlentokoneella. Sain tällaisen kerran lahjaksi ja suosittelen! 
 • Eturivin liput urheiluotteluun. Menkää katsomaan yhteistä tai puolison lempijoukkuetta parhaille paikoille. Se kokemus tuskin unohtuu koskaan.
 • Pari yötä hotellissa. Mikäli ette mene häämatkalle, tai menette sellaiselle vasta myöhemmin, pari yötä hotellissa häiden jälkeen voisi olla ihana lahja teille molemmille. Olimme Eerikin kanssa pari vuotta sitten katsomassa norppia <3 ja yövyimme tuolloin ihanassa Järvisydän -hotellissa. Mikäli haluaa säästää, voi yöpyä lähimmässä kylpylähotellissa. Toki niissä on tasoeroja, mutta olen itse sitä mieltä, että kylpylähotelli on kuin pitsa – vaikka se olisi huono, se on silti aika hyvä! 😀 Pääkaupunkiseudulla asuville suosittelen Vantaan Flamingoa. Siellä on tunnelmallinen aikuisten kylpylä, ja jos leikityttää, löytyy myös mm. vesipuisto, hohtominigolf, escape room ja keilausta. 
 • Merkkilaukku/kengät. Kestävät pitkään ja ilostuttavat jopa joka päivä.
Laukku tuoreelle rouvalle, niin uusi siviilisääty ei unohdu? Kuva: net-a-porter
 • Boudoir kuvaus joko itselle, puolisolle tai yhdessä

Tämä sormus oli pakko lisätä vaan sen takia, että se olisi mielestäni niin hieno vihki/kihlasormus jollekin rock, metalli, game of thrones henkiselle tyypille. Siinä vielä lukee ”Loved”. . 🙂 Kyseessä on Guccin sormus, hinta 340 euroa. Näitä muuten vain yksi kappale jäljellä nettisivun mukaan..

Kuva: mrporter

Toivottavasti tästä oli apua, onnea huomenlahjan etsintään! Mitä ikinä hankitkaan sitä varmasti arvostetaan, tuleehan se sinulta 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish