Hääkoristeet,  Ideoita

Mitä laittaa vessakoreihin?

Voi olla, että vessakorit eivät äkkiseltään kuulosta vuoden jännittävimmältä aiheelta, mutta kyllä minulla tästäkin on paljon sydämelläni 😀

Ensinnäkin halusin, että kaikki vessakorin tuotteet ovat teemaväreissämme. Kuvista tämä ei aivan välity, mutta joudutte uskomaan sanaani, että mikä näytää turkoosilta, on mintunvihreää ja mikä näyttää oranssilta on persikkaa tai korallia 😀 Seuraava kysymys oli tietenkin, että mitä vessakoreihin laitetaan?

Olen keräillyt tavaraa niin kodistamme, kuin kaupoista ympäri vuoden ja lisännyt hankittavien listaan uusia tarvikkeita, kun sellaisia on tullut mieleen. Korit ovat nyt valmiit, tässä ne tulevat!

Naisten vessan korin sisältö

Naiset:
Hiuslakkaa
Deodoranttia
Aurinkorasvaa
Kuivasampoota
Sukkahousuja
Tamponeja
Siteitä
Ponnareita
Pinnejä
Kynsiviila
Peitepuikko
Puuterilappuja
Pastilleja
Vanupuikkoja
Hammastikkuja
Laastareita
Rakkolaastareita
Särkylääkettä
Närästyslääkettä
Ompelusetti
Kampa
Persikan tuoksuinen hajuvesi
Siirtotatuointeja
Huulirasva
Vaateharja

Miesten vessan korin sisältö

Miehet:
Hiusvahaa
Huonetuoksu (persikka)
Deodoranttia
Aurinkorasvaa
Pastilleja
Vanupuikkoja
Hammastikkuja
Laastareita
Rakkolaastareita
Särkylääkettä
Närästyslääkettä
Ompelusetti
Kampa
Aftershave
Siirtotatuointeja
Huulirasva
Vaateharja

Lisäksi molempiin vessoihin tulee Yankee Candlen Wedding Day – kynttilät, teemaväreihin sopivat käsisaippua ja käsirasva sekä itse maalatut vaasit, joihin tulee morsiusneitojen kimput. Lisäksi toiseen vessaan tulee kynsisakset ja toiseen kynsileikkuri ja molempiin käsidesipullot, nämä jäivät nyt kuvista.

Miesten vessan tavarat järjestyksessä

Olisivatko vieraat voineet elää ilman vaikkapa mintunvihreitä ja kullan värisiä siirtotatuointeja? En tiedä, ja onneksi sitä ei tarvitse nyt selvittää 😀 Okei, löysin ne alennuksesta lähes vuosi sitten ja kun ne sopivat teemaväreihin niin hyvin, en vain voinut olla hankkimatta niitä… Tykkään, kun on aina vähän jotain erilaista.

Eli yksi asia on taas valmis! Se onkin ihan hyvä, sillä häät ovat noin viikon päästä!! Palataan siis taas pian, nyt ainakin riittää kerrottavaa, kunhan vain löytyy aikaa kirjoittaa 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish