Häät,  Morsiamen pukeutuminen

Morsiamen asusteet

Kuva: Vill Sander

Kaupallinen yhteistyö: Gaura Pearls

Viimeksi kävimme läpi hääkampauksia, nyt päästään asusteisiin.

Minulla oli aikomus hankkia häälaukku, olisin halunnut valkoisen nahkaisen vyölaukun, mutten löytänyt sopivanlaista. Parempi kuitenkin niin, sillä huomasin häissä, etten edes tarvinnut laukkua.

Kenkiä minulla oli kahdet. Toiset olivat Christian Louboutinin korkokengät, joita pidin seremoniassa, valokuvauksessa ja osan illasta. Vaihtokenkäni olivat Michael Korsin korokepohjalenkkarit. Olen tainnutkin mainita tämän jo aiemminkin, mutta muista, että mikäli hankit vaihtokengiksi lenkkarit ja toiset kenkäsi ovat korolliset, kannattaa myös lenkkareissa olla korkea pohja, muussa tapauksessa hääpuku on toisten kenkien kanssa väärän pituinen.

Etsin valkoisia korokepohjalenkkareita aika pitkään ja kun löysin nämä olin myyty. Pienet kultaiset yksityiskohdat sopivat hyvin teemaväreihimme, joista yksi oli kulta ja tykkään erityisesti läpinäkyvistä verkoista sivuilla, jotenkin näistä tuli heti tennis mieleen. En kyllä tiedä huutaako tenniskengät häitä, mutta morsian saa kai pukea juuri mitä haluaa :D.

Sukkanauhani oli äitini tekemä ja siinä oli myös minun ”something blue”. Strasseja, pitsiä, helmiä ja höyheniä – kaikki yhdessä sukkanauhassa, mutta jotenkin se vain toimi.

Emmin korujen kanssa pitkään, kunnes lopulta törmäsin Gaura Pearlsin nettisivuilla aivan ihaniin helmikorvakoruihin ja tiesin heti, että tuossa ovat minun hääkorvakoruni. Käytän yleensä aika yksinkertaisia korvakoruja ja sormusten lisäksi muita koruja en juuri käytäkään, joten tuntui erityisen juhlavalta pukea häihin näyttävät korvakorut. Mikäli sinulla ei ole valmiina juuri täydellisiä koruja häitä varten, ne ovatkin hyvä paikka panostaa. Korut kuitenkin säilyvät ja kun ne pukee uudelleen, saa aina hieman hääfiilistä, kun muistaa mihin tilaisuuteen ne on hankittu.

Kuva: Vill Sander.

Kaulakoruni oli ”something borrowed”, se oli ystäväni aivan ihana helminauha, joka pitäisikin muuten varmaan palauttaa 😀 Kaulakoruakin mietin pitkään, mutta kun puin tuon kaulanauhan viimeisessä hääpuvun sovituksessa päälleni, paikallaolijat totesivat heti, että tuo sinun täytyy pukea, se sopii täydellisesti mekon kanssa. Tosin mekosta oli siinä vaiheessa vasta noin puolet valmiina, mutta palaamme siihen ensi kerralla…

Kuva: Vill Sander

Huntuni teki äitini ja pikkusiskoni varasikin sen heti omiin häihinsä :D. Hunnussa on ohut pitsinauha noin solisluun korkeudelta alkaen kiertäen siitä koko loppumatkan ja laahuksessa on lisäksi suuret pitsikoristelut. Kampaajani kiitti myös hunnun kiinnitysmekanismia!

Hajuveteni oli Lanvinin Marry Me, onnistuin lopulta löytämään saman sarjan suihkusaippuan ja vartalovoiteenkin.

Viimeinen asusteeni oli takki, myös äitini tekemä. En ole vielä ainakaan löytänyt kuvaa häistä, jossa minulla on huppu päässä, joten otin sellaisen tänään.

Kuva: Vill Sander

Olen muuten lisännyt sivulleni SHOP osion, minne laitan häistämme jäänyttä tavaraa myyntiin tai vuokralle, käy katsomassa, löytyykö sieltä juuri se, mitä olet omiin juhliisi etsinyt.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish