Mother to Be -hoito

Mother to be hoito: Misa Wellness Spa

Kävin keväällä Misa Wellness Spassa raskaushieronnassa, joten tässä arvostelu kokemuksesta.

Misa Wellness Spa on erikoistunut thaihierontaan ja sijaitsee Albertinkadulla Helsingin Punavuoressa. Olen käynyt paikassa aiemmin, myös raskaushieronnassa, joten myönnän, että minulla oli ennakko-odotuksia, kokemukseni paikasta oli aina ollut erinomainen.

En luultavasti olisi koskaan tiennytkään paikasta, jos emme olisi asuneet ihan sen lähellä. Kävelin sen ohi useasti ja huomasin, että siellä oli varsin kohtuulliset hinnat, joten päätin kokeilla paikkaa. Koska hieronta oli erinomainen, palasin sinne useasti ja etenkin edellisessä raskaudessa se oli yksi luottopaikoistani.

Raskaushieronta maksaa siellä 60 minuuttia/ 79 euroa ja 90 minuuttia/ 99 euroa. Sen lisäksi, että hieronta on edullista, paikka on todella kaunis ja thai-tunnelma on saavutettu erinomaisesti. Odotustilan tuolit ja koristeet luovat rauhallista tunnelmaa, kun istut juomassa teetä ja odottamassa vuoroasi, minä jäin usein teelle vielä hieronnan jälkeen, ihan vain nauttiakseni hetken tunnelmasta. Hierojat ovat ystävällisiä ja taitavia ja mikä tärkeintä, heiltä saa ihan kunnon lihaksia avaavan hieronnan, ei pelkkää pehmeää sivelyä, joka ei minulle sovi lainkaan.

Hieronta on aina tehty kookosöljyllä ja täytyy sanoa, etten pidä sen tuoksusta lainkaan. Ensi kerralla aion pyytää jotain toista öljyä tai otan vaikka omani mukaan 😄. Koska en ole koskaan pyytänyt muuta öljyä, siitä en voi antaa kritiikkiä, toivottavasti heiltä löytyy myös vaikka hajustamatonta, mutta siihen en osaa vielä vastata. Muuten paikka on yksi ehdoton suosikkini ja suosittelen sitä todella lämpimästi. Koska en keksi paikasta mitään vikaa ja hintakin on varsin kohtuullinen, annan sille täydet pisteet!

Tunnelmallinen paikka, erinomainen hieronta, ystävällinen palvelu. Viisi tähteä *****.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish