Mother to Be -hoito

Mother to Be -hoito: St George Spa

Ensimmäisessä raskaudessa olin sitä mieltä, että parasta, mitä raskaana voi ultrien lisäksi tehdä, on käydä Mother to be -hoidoissa. Kävin niissä muutamankin kerran ja aion tehdä niin tälläkin kertaa, mistä sain idean kirjoittaa jokaisesta lyhyen arvostelun. Hoidot ovat usein aika arvokkaita, joten tällä tavoin mikäli sinäkin haluat käydä hoidossa, minä olen jo testannut ne ja voit valita sen, joka kuulostaa sinulle parhaalta. Eli, tästä alkaa uusi postaussarja, johon tulee lisää osia raskauden edetessä: Mother to be -hoidot.

Suurin osa kylpylöistä ja day spa -paikoista ei tee odottavan äidin hoitoja ensimmäisen kolmanneksen aikana. Tämä johtuu kai siitä, että silloin riski keskenmenoon on suurin, vaikka en usko, että on olemassa mitään todisteita siitä, että ketään voisi Spa-hieroa keskenmenoon. Toisaalta, suurin osa odottajista kokee ainakin jonkinlaista kuvotusta tai pahoinvointia ensimmäisten kuukausien aikana, joten ehkä senkin puolesta on parempi odottaa, jotta hoito olisi varmasti pelkästään positiivinen kokemus.

Menin siis ensimmäiseen hoitooni heti toisen kolmanneksen alettua ja aloitin St George Span Raskaudenajan luksushoito -nimisellä hoidolla, johon kuului hieronta, 30 minuuttia, ja kasvohoito, 50 minuuttia. Hoito kestää siis 80 minuuttia ja maksaa 175 euroa. Ihmettelen ehkä hieman tätä jakoa, eikö pidempi hieronta olisi enemmän odottajien tarpeeseen, mutta koin, että puolen tunnin hieronta riitti hoitamaan niitä paria aluetta, joita pyysin ja ehkä tuota jakoa voi myös muuttaa pyytäessä. Hieronta oli ihan hyvä, sanoin aika selkeästi mitä haluan ja millä voimalla, suosittelenkin ehdottomasti sanomaan selkeästi, mitä haluat ja tarvitset. Sama ohje pätee siis niin hierontaan kuin parisuhteeseekin 😄.

Kasvohoito oli ihana ja kaiken kaikkiaan 80 minuutin hoito oli tosi rentouttava ja hemmotteleva, juuri mitä kaipasin. St George Spa on paikkana ehdottomasti suosikkini, sillä hoitojen mukana tulee aina pääsy uima-alueelle, jossa on kaunis pieni uima-allas, kylmäallas, höyrysauna ja tavallinen sauna. Lisäksi heillä on esillä erilaisia kosmetiikkatuotteita, joita pääsee käynnillä testaamaan. Hoitoihin kuuluu myös lounge-alueen käyttö, jossa on tarjoilla hedelmiä, pähkinöitä ja teetä. Palvelukin on nykyään erinomaista. Mikäli varaat heiltä hoidon, varaa ehdottomasti vähintään tunti aikaa myös uima-alueelle.

Jälleen kerran olin siis hyvin tyytyväinen vierailuuni St George Spassa ja Raskaudenajan luksushoito oli hintansa arvoinen. Pienenä miinuksena mainitsen sen, että pidän siitä, että hieronta on aika voimakasta ja tässä sitä piti erikseen pyydellä ja jos tulisin hoitoon paikat kipeinä esimerkiksi loppuraskaudesta, puolen tunnin hieronta tuskin riittäisi avamaan kroppaa kovin hyvin.

Spa-alue on ihana ja palvelu on hyvää. Hoito oli oikein rentouttava ja miellyttävä. Neljä tähteä ****.

One Comment

  • Pena

    VAU, näyttää hienolta altaalta tonnehan voisi hypätä kerran jos parikin uiskentelemaan. Täytyypi pitää tämä paikka mielessä jos tulee pääkaupunkiseudulla käytyä niin pitää ehdottomasti testata.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish