Vauva

Newborn- ja perhekuvaus

Kaupallinen yhteistyö: Keithy Christal Photography

Koska lapsilukumme on nyt täynnä, ajattelin, että olisi kiva ottaa ensimmäiset perhekuvat ja voisimme samalla otattaa Gabrielista newborn-kuvat. Löysin ihanan valokuvaajan netistä ja sovimme, että hän tulee kotiimme kuvaamaan päivää ennen kuin vauvamme täyttäisi kaksi viikkoa, yleensähän newborn-kuvat otetaan lapsen kahden ensimmäisen viikon aikana.

Se, että kuvaaja tuli kotiimme, olikin todella toimiva systeemi. Olisi ollut tosi stressaavaa joutua itse lähtemään jonnekin tietyksi kellonajaksi kahden pienen lapsen kanssa niin pian synnytyksen jälkeen. Tällä tavoin meidän piti vain saada itsemme ja lapsemme kuvausvalmiiksi ajoissa.

Puimme kaikki valkoista päälle ja minulla oli myös toinen mekko, johon vaihdoin myöhemmin. Gabrielilla oli aluksi valkoinen asu ja sitten kuvaaja paketoi hänet ihanaksi pikku palloksi loppuja kuvia varten. Eerikki ja Jordan selvisivät kuvauksista yhdellä valkoisella asulla.

Oli erityisen ihanaa saada niin onnistuneita kuvia Eerikistä. Jokainen kuva Eerikistä lasten kanssa oli aivan ihana, olisin voinut laittaa ne kaikki seinällemme. Lapset näyttivät tietenkin aivan järjettömän suloisilta ja minäkin onnistuin useammassakin kuvassa!

Jos suunnittelet vastaavanlaista kuvausta, voin lämpimästi suositella Christalia. Kuvista tuli ihania ja Christal osasi ohjata ja neuvoa meitä, kun sanoin, ettei minulla ole mitään tarkkaa visiota tai erityisiä toiveita kuvauksen suhteen.

Olen huomannut, että etenkin kahden lapsen arjessa en aina muista ottaa kuvia niin usein kun tahtoisin. Ehkä voisimmekin tehdä perhekuvauksesta vuosittaisen tradition.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish