Matkustus

Odottavan äidin hemmottelua Långvikissa

Kaupallinen yhteistyö: Långvik

Pari viikkoa sitten suuntasimme Eerikin kanssa kohti Kirkkonummea Långvik hotelliin. Kuten olen maininnut, lomamme teema on ollut minilomat pääkaupunkiseudulla ja olin pitkään halunnut päästä Långvik hotelliin vieraaksi, joten oli ihanaa päästä toteuttamaan se toive tällä lomalla!

Huoneemme Långvikissa oli upea! Sviitissämme oli kaunis näköala ja sekä poreamme että oma sauna. Nyt kun mietin, en tiedä miten ikinä saimme lähdettyä huoneestamme ulos lainkaan…

Jotenkin siinä kuitenkin onnistuimme, sillä suuntasimme pian pelaamaan frisbeegolfia, joka oli yksi monista aktiviteeteista, joita hotellissa on tarjolla. Seuraavalla kerralla kokeilemme ainakin venyttelytuntia kauniissa joogastudiossa ja testaamme hotellin elokuvateatteria.

Frisbeegolfista tulikin vielä tavallista viihdyttävämpi, kun Eerikki ensin heitti yhden frisbeensä mereen ja sitten pelin jälkeen päätti vielä heittää kahdella täydellisellä heitolla uudelleen toiseksi viimeisen korin. Frisbee lähti ainakin 45 astetta sivuun korista, kolahti katukylttiin metrien päässä kentän ulkopuolella, tipahti maahan ja vieri vielä kadun toiselle puolelle. Nauroin niin paljon, että pelkäsin jo pissaavani housuun… Vielä illallisella minun piti yrittää rauhoitella itseäni, etten nauraisi kyyneleet silmissä kun muistelin sitä heittoa, se oli kuin jostain vanhasta mykkäelokuvasta, paitsi että kun sellaista on todistamassa, se on oikeasti todella koomista.

Frisbeegolfin jälkeen lähdimme pelihuoneeseen pelailemaan ja pöytäcurling paljastui todella hauskaksi peliksi. Sitten suuntasimme hotellin kylpylään rentoutumaan ja illalla meitä odotti ravintolan upea maistelumenu.

Menusta on tarjolla tavallinen ja kasvisversio, mutta sain pyytäessäni tavallisen menun, jossa pääruoka vaihdettiin kalaan. Ruoka oli aivan mielettömän hyvää! Olimmekin täynnä ja onnellisia illallisen jälkeen ja suuntasimme suoraan huoneeseemme. Vasta silloin huomasimme, että hotellisänkymme on moottorisänky ja oli ihana saada yöksi jalat ylös ja kevyt hieronta sängyn toimesta, tämä hotelli oli kuin tehty odottavan äidin hemmotteluun!

Seuraavana päivänä nautimme aamupalan terassilla ja rentouduimme vielä niin kylpylän poreammeessa kuin omassammekin sekä saunassamme.

Otimme vielä ennen lähtöä pöytäcurlingin finaalin, jonka kylläkin hävisin, ja niin olimme valmiita lähtemään takaisin kotiin ihanalta minilomaltamme.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish