Raskaus

Odotuskuvaus

Kuvat saatu: Sinianna Visuals
Kaikki kuvat: Sinianna Visuals

Mukana alekoodi kuvaukseen.

Terveisiä raskauden viimeiseltä kuulta! Täällä alkaa huomenna jo 38. raskausviikko (37+0), eli huomisesta lähtien vauva on täysiaikainen! Saisikin tulla sitten mielummin aiemmin kuin myöhemmin…

Raskausviikolla 33 kävimme Eerikin kanssa odotuskuvauksessa ja nyt ennätän vihdoin esittelemään kuviamme blogissakin. Minulla oli etsinnässä kuvaaja, joka ottaisi valoisia, iloisia, kuvia ja kun näin Sinin kuvat, koin, että tässä olisi nyt sen tyylisiä kuvia, joita olin toivonut. Onneksi Siniltä löytyi vielä vapaa aika meille ja niin pääsimme kuvattavaksi!

Sini kuvaa studiolla Helsingin suutarilassa, joten suuntasimme Eerikin kanssa sinne eräänä sunnuntai päivänä. Studiossa on kauniit valkoiset kalusteet ja seinät, joten se sopi kuviimme täydellisesti. Me olimme ottaneet mukaan kasan vaatteita, sillä emme olleet ennättäneet kaiken remonttikiireen keskellä miettiä asuja sen tarkemmin. Heitin vain kassiin kaiken valkoisen ja pastellinsävyisen, mikä mahtuu päälle ja päätin tehdä asuvalinnat kuvauspaikalla.

Sini oli tosi ystävällinen ja herttainen, vaikka olimmekin (hävettävästi) myöhässä. Hän vakuutteli, että meillä on silti hyvin aikaa ottaa kuvia ja kuvauksessa ei ollutkaan missään kohtaan lainkaan kiireen tuntua. Sini oli hankkinut kuvauksia varten ihanan valkoisen pitsimekon, jota minäkin pääsin kuvissa käyttämään.

Kuvaa rajattu alkuperäisestä

Suosittelen valitsemaan asut etukäteen ja saapumaan ajoissa, näin pääset kyllä paljon helpommalla. Itse kävin nimittäin aika ylikierroksilla alkukuvauksen kun oli ollut sellainen sähellyspäivä, joten en voi sitä varsinaisesti suositella 😀 Muuten kaikki meni tosi hyvin ja muutaman viikon päästä saimme kauniit kuvamme.

Mikäli kuvaus kiinnostaa, Sini tarjoaa 10% alennuksen marraskuun aikana varatuille tunnin odotuskuvauksille koodilla: sissi10. Sini tekee myös muun muassa newborn ja lapsikuvauksia, näistä löytyy ihania kuvia hänen nettisivuiltaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish