urheilu

Oodi Ouralle

Tämä ei ole maksettu mainos (tosin jos Oura haluaa lähettää jotain rahaa, niin tänne vain!), olen vaan aivan rakastunut uuteen sormukseeni. Kaksi peräkkäistä raskautta ja niistä johtunut kiire ja väsymys ovat saaneet minut huonoon kuntoon, mikä ärsyttää, koska tykkään liikkua ja treenata. Olisi myös kiva vielä joku päivä mahtua muihinkin kuin äitiysvaatteisiin. Päätinkin, että nyt, kun lapset on saatu, on hyvä aika palata kuntoon ja sitä tukemaan halusin Oura-sormuksen. Ajattelin myös, että olisi kiehtovaa nähdä dataa siitä, miten kehoni voi nyt, kun nukun super huonosti pienen vauvan kanssa ja olen rapakunnossa ja miten se muuttuu, kun pääsen (toivottavasti) hiljalleen taas hyvään kuntoon ja unet paranevat vauvan kasvaessa.

En koskaan hankkinut älykelloa, koska en pidä kelloista missään muodossa. En ole koskaan halunnut sellaista kotini seinälle, enkä halua sellaista käteenikään. En halua myöskään mitään näyttöä käteeni vilkkumaan ja piippaamaan, puhelinkin minulla on aina äänettömällä. Pyysin siis Oura-sormusta kun Eerikki tiedusteli, mitä haluaisin push presentiksi ja hän ihana sen minulle hankki. Halusin ehdottomasti ruusukultaisen Ouran, koska se sopisi kihla- ja vihkisormukseeni ja se onkin todella kaunis.

Odotin, että saisin jatkuvaa sättimistä huonoista öistä ja kehotuksia liikkumaan enemmän, mutta appi onkin ollut ihanan kannustava. Eivät ne yöt lopulta niin huonoja ole, vaikka heräämisiä tulee paljon ja koska kävelen paljon rattaiden kanssa, aktiivisuustavoitekin täyttyy lähes aina. Nyt taas kun sairastimme koko perhe, Oura ilmoitti aamulla, että paras ottaa lepopäivä ja kun halusin palata jo salille, Oura oli sitä mieltä, että ei vielä ja minä jopa kuuntelin, mikä oli varmasti hyvä. Oura on saanut minut liikkumaan enemmän, sillä haluan saada aktiivisuustavoitteen suoritettua joka päivä ja mietin usein illallakin, että tekisi mieli katsoa vielä hetki jotain sarjaa, mutta sitten päätän mennä nukkumaan, jotta saisin mahdollisimman hyvät yöpisteet seuraavalle päivälle.

Ihan ehdoton kehityskohde olisi raskauden ja imetyksen huomiointi, mutta olen ymmärtänyt, että Ouraan olisi tulossa ainakin raskausmoodi jossain kohtaa. Toivottavasti myös imetys tullaan huomioimaan pian, sillä olisi todella mielenkiintoista saada dataa tästä aika ainutlaatuisesta ajasta elämässä, etenkin nyt, kun sen tekee viimeisen kerran.

On aina ihanaa päästä suosittelemaan suomalaista menestystuotetta, joten mikäli olet harkinnut jonkin älyvempaimen hankintaa, täältä tulee iso suositus Ouralle.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish