Päivä kanssani

Päivä kanssani

TORSTAI

Päätin eilen ottaa kuvia Päivä kanssani -postausta varten, mutta enpä arvannut päätöstä tehdessä, millainen ilta oli tulossa…

04:55-09:30

Heräsin jostain syystä tosi aikaisin, välillä sitä raskaana ollessa herää vaikka johonkin outoon uneen. Menin poikkeuksellisen myöhään nukkumaankin, joten olin tosi väsynyt herätessä ja aamun tunnit menivät aika horroksessa, makasin vuorotellen sohvalla ja sängyssä ja yritin saada uudestaan unta, siinä kuitenkaan onnistumatta. Sängyssä makoillessa sain kuitenkin kirjattua paljon ideoita motivaatiokirjeeseen erääseen hakemukseen, jonka halusin saada päivän aikana valmiiksi. Siitä lisää myöhemmin!

10:00-10:45

Ennätin juuri Cafe Picniciin aamupalalle ja istuin ulos syömään, vaikka olikin hieman kolea sää vielä. On niin ihanaa, kun on kesä, niin eihän sitä malta istua sisällä! En juuri juo kahvia ja raskaana vielä vähemmän, mutta nyt jäälatte maistui ihanalle. Nappasin syötyäni kahvini mukaan, jotten myöhästyisi ja lähdin kohti Stockmannia.

11:00-13:00

Olin kävelemässä Hotel St Georgen ohi ja aivan yhtäkkiä iski hirveä häänostalgia! Tuli jotenkin tosi vahvasti mieleen viime vuoden häät ja ihan ikävä niitä. En tiedä olisiko se ollut yhdistelmä sitä, että olin ollut taas Cafe Picnicissä, kävin siellä niin paljon juuri ennen häitä ja sitten kävelin vielä häähotellimme ohi. Tuli ihan sellainen olo, että pitäisi viettää jokin häiden muistelupäivä joskus, mennä syömään hääpaikalle ja ottaa huone St Georgesta.

Olin sopinut yhteistyöstä Thann Span kanssa Stockmannin yläkerrassa, joten seuraavat pari tuntia vietin hoidossa hemmoteltavana, siitä lisää pian! Päivästä tuli kyllä niin uuvuttava, että taidan tarvita uuden spa-päivän heti perään 😀

13:00-15:00

Lähdin käymään kotona ja suuntasin siitä sitten Fasaaniin, joka on antiikki/second hand kauppa Korkeavuorenkadulla. Etsin lastenhuoneeseen sopivaa lipastoa, mutta ainakaan vielä tänään ei tärpännyt. Kävin hakemassa paketin vielä pakettiautomaatista ja suuntasin takaisin kotiin.

Söin pikaisesti vegebowlin, joka oli jäänyt eiliseltä ja aloitin päivän suuren operaation eli ESAn astronauttihakemuksen viimeistelyn. Muistin tässä kohtaa vielä, että haku loppuu sinä iltana ja huomasin nopeasti, että motivaatiokirje, jota olin pari päivää luonnostellut, ei ollut mikään ihan nopea homma tehtäväksi…

15:00-15:30

Olin tilannut kukkamekkoja juhannukseksi, joten päätin tuulettaa hetken ajatuksia ja kokeilla niitä. Muutama on vielä tulossa, mutta tykästyin jo ainakin tähän sinikukkaiseen! Kaikki olivat ei-äitiysvaatteita, joten olin ottanut ne isossa koossa ja ne istuivatkin yllättävän hyvin.

15:30-22:45

Tästä eteenpäin en juuri muuta tehnytkään kuin muokkasin hakemustani. Jossain välissä Eerikki tilasi ruokaa ja pidin pienen tauon syöden vähän ja yritin välillä katsoa vähän jalkapalloa. Kymmenen aikaan pari kaveriamme tuli hetkeksi käymään, mutta siinä vaiheessa olin jo melkein valmis ja se olikin erittäin tervetullut piristys, olin nimittäin ollut stressaantunut hakemuksesta ja ennen kaikkea tosi väsynyt huonojen yöunien johdosta. Jossain vaiheessa oli varmistunut, että haku loppuu vasta perjantaiyönä, joten olin päättänyt tehdä kaiken valmiiksi ja sitten perjantaina lukea kaiken uudestaan, tehdä mahdollisesti viimeiset muutokset ja vasta sitten laittaa hakemuksen menemään.

23:00- 23:30

Katsoin pienen hetken jalkapalloa ennen nukkumaan menoa, tai ainakin katsoin siihen suuntaan, missä jalkapallo pyöri… En yleensä seuraa jalkapalloa, mutta EM ja MM-kisat katson yleensä ja tänä vuonna etenkin, kun Suomi on mukana. Pian olinkin jo aivan uupuneena unten mailla.

Eli niinpä tuli sitten kerrottua, että olen hakemassa Euroopan Avaruusjärjestön haussa astronautiksi! Laitan päivitystä, jos kävisi niin mieletön juttu, että pääsisin haussa seuraavaan vaiheeseen. Voi olla, että innostun tekemään jonkun postauksen aiheesta muutenkin. Mutta nyt lähden tekemään sen hakemuksen loppuun! Ihanaa helteistä viikonloppua, jos teille päin on myös luvattu aurinkoa <3.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish