Parisuhde

Parisuhdehuoltoa

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Kaupallinen yhteistyö: BAB Helsinki

Kerroinkin postauksessani muutama viikko sitten, että Eerikki on tehnyt viime kuukausina todella paljon töitä ja meillä on ollut aika vähän aikaa yhdessä. 

Minulla on ollut kädet aika täynnä väitöskirjani ja hääsuunnittelun kanssa ja Eerikki piipahtaa töistä kotiin välillä vain nukkumaan, joten tilanne on meille hyvin epätyypillinen ja olenkin miettinyt, että nyt täytyy muistaa panostaa myös meihin kahteen kaiken tämän keskellä. Onneksi vielä kiire ei ole purkautunut kiukuksi toisiamme kohtaan, mutta jos emme pidä huolta meistä pariskuntana, sekin on varmasti vain ajan kysymys. Olisihan se mukavaa olla puheväleissä vielä sitten hääpäivänäkin 😀

Ei olisikaan ollut täydellisempää ajoitusta lähteä hemmoiteltavaksi BAB Helsinkiin. Näin heidän sivuillaan kokovartalohoidon kahdelle nimeltä Revontulien hehku ja totesin, että tuo on juuri se, mitä tarvitsemme nyt. 

BAB Helsinki

BAB, eli Body and Beyond, Helsinki, sijaitsee Kalevankadulla ja tuntuukin uskomattomalta nousta keskellä keskustaa yhdet rappuset ylös ja tuntea tulleensa keskelle Thaimaata. Paikka on todella tunnelmallisesti sisustettu ja henkilökunta on erittäin sydämellinen. Eerikki oli jo paikalla, kun saavuin ja se muuten vasta uskomatonta onkin, sillä Eerikki on lähes AINA myöhässä :D. Minut ohjattiin pukuhuoneeseen vaihtamaan pellava-aamutakkiin ja pääsin Eerikin viereen sohvalle nauttimaan teetä. Olikin ihanaa vain istua ja rauhoittua hetki. Olin tulossa eräästä tapahtumasta hirveällä kiireellä (okei, olin jopa hieman myöhässä) ja olin juossut katuja pitkin tuhannen pussukan kanssa ja tunsin todella kun arkivaatteet vaihtuivat aamutakkiin ja istuin samettisohvalle Eerikin viereen teekuppi kädessäni, että tilani muuttui kiireisestä zeniksi.

Meidät ohjattiin tee-hetken jälkeen hierontaan, mikä oli erinomainen. Meidät hierottiin öljyllä päästä varpaisiin ja sen jälkeen olo oli todella rentoutunut. Pääsimme sitten takaisin sohvalle nauttimaan teestä ja kekseistä.

Mikäli parihoito ei ole mahdollinen hääsäästämisen keskellä, suosittelen tutustumaan myös muihin hoitoihin. Mikäli suunnitelmissa on hankkia esimerkiksi kasvohoito tai pedikyyri ennen häitä, heiltä löytyy useita vaihtoehtoja ja tarjoilla on myös erilaisia yhdistelmäpaketteja. Kyse ei ole vain hoidossa käymisestä, käynti BAB Helsingissä on kokemus ja meille tämä pieni visiitti Aasiaan oli juuri se mitä tarvitsimme. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish