Raskaus

Rakenneultra

Terveisiä lomalta!

Meillä oli keskiviikkoaamuna rakenneultra ja jännitinkin sitä lopulta yllättävän paljon. Vaikka uskoin, että kaikki on hyvin, niin sitten kun se päivä oli lähellä, en voinut olla miettimättä, että mitä jos ei olisikaan. Nukuin ultraa edeltävän yön tosi huonosti, kaikissa unissa vauva oli kyllä terve, mutta saimme aina eri veikkauksen sukupuolesta ja jokaisessa unessa soi eri Kornin kappale taustalla… Mielenkiintoista!
Lopulta puoli neljältä aamulla luovutin ja nousin sängystä. Onneksi ultra oli aamulla, niin ei tarvinnut koko päivää odotella.

Mutta siis, kaikki hyvin! Kaikki näytti ultrassa hyvältä, sukupuolta hän ei tosin suostunut paljastamaan, vaan peitti haaransa, eikä ollut kovin aktiivisella tuulella. Ei selvästi mikään aamuihminen, tullut siis isäänsä… ja tätiinsä. 🙂 Selvisi myös, että minulla on istukka edessä, kuten olin epäillyt, mikä selittää, miksi tunnen liikettä niin vähän.

Onneksi meillä on 4D -ultra tulossa elokuun alussa, joten toivottavasti siellä päästään näkemään sukupuoli! Pitää yrittää syödä paljon makeita herkkuja ennen sitä ja juoda kylmää vettä ja jos jollain on muita ideoita saada Bebe liikkeelle seuraavaan ultraan, niin vinkkejä otetaan erittäin kiitollisena vastaan.

Nyt on siis menossa raskauden puoliväli – raskausviikko 20, ja nyt, kun kaikki näytti ultrassa hyvältä täytyykin alkaa laittamaan lastenhuonetta valmiiksi. Tajusimme, että se kannattaa tehdä mahdollisimman pitkälle nyt lomalla, koska sitä ei tiedä kuinka väsynyt tai raihnainen olen viimeisellä kolmanneksella :D. Pääsette siis pian seuraamaan sitäkin projektia, ensin pitää vain saada valittua kalusteet ja sitten voisi alkaa maalaamaan seiniä.

Helpotus oli siis suuri, kun ultrassa kaikki näytti hyvältä ja jatkoimme siitä sitten ihanaan Haikon Kartanoon pienelle hotellilomalle. Olemme nyt innostuneet tällaisista minihotellilomista ja ajattelimme ottaa vielä pari lisää tälle lomalle, onneksi on vielä monta viikkoa aikaa!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish