Sisustus

Sisustusunelmia

Kuva: extrapetite.com

Kerroin aiemmin, että laitoimme asuntomme myyntiin (sen löytää täältä). Emme haluaisi luopua tästä asunnosta, koska se on meistä mahtava, mutta meille on tulossa putkiremontti, joten ajattelimme, että olisi helpompi muuttaa sen alta pois. Meillä on kuitenkin vaikeuksia löytää kivaa uutta asuntoa ja olemme alkaneet miettiä sitäkin vaihtoehtoa, että jäisimme tähän vielä muutamaksi vuodeksi, putkiremontin yli.

Kuva: zizmall.com

Luulen, että yksi syy, miksi olen ollut niin innokas muuttamaan on sisustaminen! En ole viitsinyt sisustaa kotiamme uusiksi, kun olen koko ajan ajatellut, että muutamme pois putkiremontin alta, mutta nyt sovimme, että laitamme ainakin makuuhuoneen uusiksi. Siellä ei tarvitse seinille tehdä paljoa, makuuhuone nykyisellään löytyy täältä, joten kaikki muu seuraa mukana seuraavaankin asuntoon, jos päädymmekin muuttamaan. Olemme asuneet tässä asunnossa viisi vuotta, joten minusta olisi jo korkea aika sisustaa uusiksi. Myöskin tarpeet ja toiveet ovat muuttuneet.

Arabella Tufted Sofa 92" 1
Kuva: horchow.com

Ensinnäkin, haluaisin makuuhuoneeseen television. Kun Jordan oli pieni (vielä pienempi kuin nyt), meillä oli muutaman kerran kuussa Päivä sängyssä -päivä, jolloin emme juuri liikahtaneet sängystä koko perhe. Se oli ihan parasta. Katsoimme Eerikin kanssa leffoja läppäriltä ja Jordan söi ja nukkui meidän vieressämme. Tämä auttoi myös maidontulon lisäämisessä kun olimme Jordanin kanssa lähekkäin ihokosketuksessa koko päivän, mistä idea saikin alkunsa. Haaveilen myös viikonloppuaamuista koko perheen kanssa sängyssä katsellen piirrettyjä tai kun sairastamme voisimme olla kaikki yhdessä isossa sängyssä koko perhe. Läppärin kanssa säätäminen sängyssä on kuitenkin vähän hankalaa, etenkin nyt, kun Jordan on isompi ja liikkuu koko ajan sekä kaipaa sänkyyn leluja viihdykkeiksi.

Kuva: thedecordiet

Rakastan värejä, mutta väreissä ainoa haaste on, että niihin kyllästyy sitä nopeammin, mitä enemmän niitä on. Vauvan huoneesta tuli ehkä juuri siitä syystä niin vaalea ja kaipailen makuuhuoneeseenkin vaaleaa. Tällä hetkellä suunnittelen tekeväni siitä valko/kulta/puuterin värisen, mutta katsotaan, jos suunnitelma vielä muuttuu matkan varrella. Etsin tähän postaukseen kuvia siitä millaista tyyliä haen ja huomaan, että näistä suurin osa on valko/harmaa/vaaleanpunaisia… pitää siis katsoa, mikä värikombo lopulta makuuhuoneeseen päätyy!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish