Muut

Skumppalasi käteen, tästä lähtee!

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Tervetuloa seuraamaan blogiani ensi kesän häistämme ja etenkin niiden suunnittelusta. Olen aivan mielettömän innoissani häistämme, tuntuu, että olen jossain alitajunnassa suunnitellut niitä varmaankin aina. Meillä onkin jo suunnittelut täydessä vauhdissa, mutta siitä kohta enemmän, ensin avaan vähän ketä täällä kirjoittelee.

Olen Sissi, 33-vuotias helsinkiläinen. Teen tällä hetkellä väitöskirjaa ja siinä sivussa työskentelen osa-aikaisesti. Olen astrofyysikko, eli tutkin avaruutta. Sulhaseni Eerikki on ekonomi ja minua 3 vuotta nuorempi. Asumme yhdessä Helsingissä pienen Peppi-pupumme kanssa. Harrastamme vähän kaikenlaista, osaa yhdessä ja joitain juttuja erikseen. Muutamia mainitakseni, minä tanssin latinalaistansseja (Eerikki ei, vaikka ehkä itse on sitä mieltä, että tanssii mitä vain 😀 ), yhdessä pelaamme tennistä ja golfia – niissä Eerikki on huomattavasti parempi… vielä.

Asuin ulkomailla monta vuotta, minkä takia päätin kirjoittaa blogin myös englanniksi, jotta ulkomaalaiset ystävänikin voivat seurata häävalmistelujamme. Blogi löytyy aina englanniksi suomenkielisen alta.

Me ei yleensä pukeuduta näin 😀

Löysimme toisemme romanttisesti Tinderistä kolme ja puoli vuotta sitten. Muutimme aika pian yhteen ja kaksi vuotta sitten ostimme oman kämpän. Menimme kihloihin muutama viikko sitten (!), mutta häävalmistelut ovat jo täydessä vauhdissa. Koska haluamme mennä naimisiin jo ensi kesänä, niin nyt on oikeastaan pakkokin olla aktiivinen ja varata nopeasti ainakin hääpaikka. Olemmekin käyneet jo useassa paikassa ja tehneet kolmeen paikkaan alustavan varauksen. Luulen, että tiedämme jo, minkä valitsemme, mutta voi olla, että katsomme vielä muutaman paikan läpi ennen kuin teemme lopullisen päätöksen.  Muutenkin ensimmäiset viikot ovat olleet aikamoista härdelliä, vasta noin viikko sitten aloin saada kunnolla nukuttua, siihen asti tuntui, että on niin monta asiaa mitä pitää miettiä, että yötkin menivät googletellessa morsiusneitojen pukuja ja selaillessa Pinterest-kuvia.

Peppi odottaa innolla, että pääsee salaa nakertelemaan hääkoristeita…

Kerron seuraavassa postauksessa, mitä olemme ensimmäisten viikkojen aikana jo ennättäneet tehdä, tervetuloa seuraamaan meidän häävuottamme!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish