Kihlat,  Sormus

Sormus on saapunut – TAAS

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Kihlasormukseni on saapunut! Jälleen! 😀

Mikäli, ette ole blogia seuranneet, tai satu muistamaan, niin hommahan meni niin, että olin toivonut Olli Johan Lindroosin valkokultaista Kide-sormusta, kun Eerikki oli kauan sitten kysellyt, että jos joskus aika tulee, millaisen sormuksen haluaisin. Kun sitten menimme kihloihin ja sain sen, aloin miettiä, haluaisinko sen kuitenkin mielummin ruusukultaisena, tietäen, että vaihtomahdollisuus on olemassa. Menimme Eerikin kanssa liikkeeseen ja pitkän mietinnän jälkeen tulimme molemmat siihen tulokseen, että ruusukultainen sopii minulle vielä paremmin. Eerikki hoiti vaihdon ja jäimme odottamaan sormuksen saapumista.

Sormus saapui pari viikkoa sitten ja se luovutettiin minulle juhlallisin menoin Clarionin Sky Room -baarissa, mikä on yksi lempibaareistani.

Mikäli joku pitää kirjaa, kyseessä oli siis sormuksenluovutusseremonia numero kolme. Luovutusseremoniat kronologisessa järjestyksessä: 1. Kosinta Venetsiassa väliaikaisella sormuksella. 2. Valkokultaisen Kide-sormuksen luovutus Korkeasaaressa Viettelysten illassa. 3. Ruusukultaisen Kide-sormuksen luovutus Clarion Sky Roomissa.

Sormus!

Olisi toki hauska katsoa, mitä Eerikki keksisi sormukselle numero 4, mutta luulen, että sekä Eerikki että Olli Johan Lindroos ovat sitä mieltä, että tämä hauskuus voisi olla nyt tässä. Onneksi olen itse samaa mieltä, olen nimittäin aivan rakastunut sormukseeni! 🙂

Tähän loppuvat siis sormuspäivitykset… kunnes päästään vihkisormuksiin 😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish