Sormus

Sormus on saapunut!

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Kuten otsikko hienoisesti vihjaa, sormukseni on täällä!

Asiahan oli niin, että Eerikki kosi minua Venetsiassa heinäkuussa (kirjoitan kosinnastakin joku päivä), mutta ei ennättänyt saada kihlasormustani ajoissa, joten hän osti väliaikaisen sormuksen, jolla kosia. Hän sanoi, yllättävänsä sitten oikealla sormuksella, enkä halunnut kuulla mitään etukäteen, että millainen se on. Joskus Eerikki oli kysynyt millaisesta sormuksesta saattaisin pitää ja sanoin tykkääväni kovasti Olli Johan Lindroosin Kide sormuksesta, se on itseasiassa voittanut 2016 Vuoden kaunein sormus – palkinnonkin. Eerikki kuitenkin sanoi, että niitä ei enää saanut, joten jäin jännittämään, että millaisenkohan sormuksen hän oli valinnut.

Kide-sormus Kuva: Olli Johan Lindroos

Meillä oli kihlajaiset jo buukattu seuraavalle päivälle ja aloin miettiä, että juhlinkohan kihlajaisiakin väliaikaisen sormuksen kanssa, mutta Eerikki löysi sopivan tilanteen antaa sormukseni juuri viime hetkellä…

Tarina menee näin. Olimme keskiviikkona Korkeasaaressa Viettelysten illassa. Katsoimme siellä Burlesque esityksen, teimme kimppakuplia Kuplapuistossa, moikkasimme Berberiapina-vaavia ja vaikka mitä muuta. Suosittelen ehdottomasti kaikille pariskunnille kyseistä tapahtumaa, se oli todella romanttinen ja tunnelmallinen! 

Pusuja ja Proseccoa Viettelysten illassa. Pusut meni ennen kuin ennätin saada kameran esiin 🙂
Taikametsä
Lyhtyjä purolla

Kun odotimme Taikametsän esityksen alkamista alkoi satamaan aivan kaatamalla. Minä rakastan sadetta, eli se teki ainakin itselleni illasta vielä romanttisemman. Illan lopuksi oli tuliesitys ja sitten aloimme miettiä kotiin lähtöä. Eerikki alkoi kuitenkin sitten sanomaan, että käydään vielä tuolla ja käydään vielä tuossa.. Lopulta menimme pienen mäen päälle ja Eerikki kaivoi sormusrasian esiin ja kysyi mikäli edelleen olen sitä mieltä, että haluan viettää hänen kanssaan loppuelämäni. Vastasin tietenkin kyllä! ja sain ihanan timanttisormukseni. 🙂

Täytyy myöntää, että puistossa oli niin pimeää, etten nähnyt sormusta juuri lainkaan. 😀 Sanoin, että näyttää oikein kauniilta, mutten oikein näe mitään.. Eerikki sanoi, että näetkö mikä se on? Ja sanoi sitten, että se on se Kide, mitä olin toivonutkin. Hän oli siis ihan pokkana huijannut, kun oli väittänyt, ettei niitä saanut enää mistään!

Sormuksen kunniaksi, ja koska meillä oli nälkä, päätimme mennä syömään vielä Korkeasaaren jälkeen. Päätimme siis illan elegantilla Pizzaa ja Proseccoa- timanttisormus illallisella Jackie– ravintolassa.

Timanttista viikonloppua 😉

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish