Matkustus

Staycation Bulevardin Hotel Indigossa

Kaupallinen yhteistyö: Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

Otimme Eerikin kanssa alkusyksystä vielä yhden staycationin ja lähdimme yöksi Helsingin Bulevardilla sijaitsevaan Hotel Indigoon. Bulevardi on lempikatuni Helsingissä ja mikäli alue ei ole niin tuttu, suosittelen lämpimästi, että tutustut kauniiseen Bulevardiin, mikäli tulet hotelliin yöksi, sillä tämä hotelli on erinomaisella sijainnillaan siihen varsinaisen sopiva!

Hotel Indigo on boutique-hotelli Bulevardilla ja osasta huoneista on näköala suoraan Bulevardille, kuten meidän huoneestamme oli. Meidän huoneluokkamme oli Superior ja se oli hotellihuoneeksi oikein tilava pienellä erillisellä istuskelualueella. Kylpyhuoneessa ei ollut kylpyammetta, mutta sieltäkin löytyi hyvin tilaa.

Hotellissa on pieni kuntosali, jossa on yksi lihaskuntolaite ja useampi lämmittelylaite. Kuntosalin kyljessä on venyttelyhuone, josta löytyy myös liina ilmajoogaa varten, mikä onkin varmasti todella kätevää, mikäli lajia harrastaa. Oma suosikkini oli höyrysauna, joka löytyi saunatiloista, osasin odottaa vain perinteistä saunaa, joten tämä oli ehdottomasti positiivinen yllätys!

Aamupala on alakerrassa ja se oli mielestäni erittäin hyvä. Valikoima oli aika perinteinen, mikä mielestäni toimiikin erinomaisesti, kun se on tehty hyvin ja täällä se oli. Hotelli on muuten tänä vuonna ehdolla World’s Hotel Awards -kisassa Finland’s Leading Boutique Hotel 2021 -sarjassa. Hieno saavutus!

Kauniilta Bulevardilta löytyy niin ravintoloita, kahviloita kuin kauppojakin. Oma suositukseni on käydä tutustumassa Hietalahden Kauppahalliin, siellä voi tehdä ostoksia, mutta ennen kaikkea nauttia hyvää ruokaa ja kesäisin torilla on myös suuri kirpputori. Suosittelen myös käyntiä ihanassa ranskalaisessa Chez Janet -kahvilassa ja ostoksia Chez Marius -kokkikaupassa ja Le Bunuell -lastenvaatekaupassa.

Bulevardin päädystä pääset kävelemään nopeasti merenrantaankin ja kannattaakin käydä kävelyllä tai vaikka lasilla viiniä jossain alueen ihanista ravintoloista, kuten Cafe Ursulassa tai Löylyssä.

Me kävelimme keskustaan illalliselle, minkä jälkeen minä kävin saunomassa ja loppuilta meni sängyssä elokuvaa katsoen. Koska asumme lähellä ja alue on meille tuttu, olikin ihanaa nauttia vain siitä, että on hotellissa, eli käydä salilla, höyrysaunassa ja katsella televisiota sängystä!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish