Sulhasen pukeutuminen

Sulhasen puku

Kaupallinen yhteistyö: Turo

Ennen kuin päästään vihkiseremoniaan, käydään läpi, miltä sitä oikein hääpäivänä näytettiin. 🙂 Eerikki jo kirjoittelikin puvustaan täällä, kun olimme sen kanssa vielä alkutekijöissä. Meillä ei kummallakaan ollut mitään erityistä visiota siihen, millaisia vaihtoehtoja sulhaselle häissä on, joten ajattelimme, että käymme pukuvuokraamossa katsomassa. Minusta oli aika tylsä idea, että Eerikki pukisi vain jotain etikettiin sopivaa päälleen, kun minun pukuuni laitettiin niin paljon ajatusta ja vaivaa, joten aloimme vähitellen kallistua puvun teettämisen puoleen ja saimme siihen hommaan vielä mielestäni Suomen parhaan eli Turon. Eerikki päätyi tumman siniseen smokkiin ja minäkin olin tästä aivan innoissani, mielestäni smokki on vain todella tyylikäs ja sille on tulevaisuudessakin käyttöä, toki emme mekään missään smokkijuhlissa alituiseen juoksentele 😀 Tummansininen oli värinä minusta tosi hyvä idea, se ei ole niin jäykkä kuin musta, mutta silti erittäin juhlava ja sopisi hyvin teemaväriemme kanssa.

Valmista smokkia sovittamassa Turon liikkeessä Triplassa

Smokki valmistui noin seitsemässä viikossa ja siihen kirjailtiin vielä Eerikin nimikirjaimet sisävuoriin. Eerikki saikin valita kaiken kankaasta vuorin väriin, napit, yksityiskohdat ja sai lisäksi vielä kirjailun. Oli niin ihanaa nähdä Eerikin pukevan oman smokkinsa ensimmäistä kertaa ylleen, hänestä paistoi se kuinka hyvä olo hänellä puvussa oli ja kuinka komeaksi hän tunsi itsensä. Juuri tuon fiiliksen toivoin hänelle hääpäivänämme ja sitä toivon jokaiselle sulhaselle ja morsiamelle 🙂

Onnellinen sulhanen

Olin ostanut Eerikille huomenlahjaksi Louis Vuittonin kalvosinnapit, jotka bestmanit antoivat hänelle jo häitä edellisenä iltana. Ajattelin, että hänestä olisi kiva pukea ne jo hääpäivänä, joten siksi hän sai lahjansa etuajassa. Hänen muut asusteet olivat musta rusetti, musta smokkivyö ja vaaleankeltaiset sukat valkoisilla pilkuilla. Samanlaiset sukat olivat myös bestmaneillä, ne sopivat teemaväreihin ja vieheisiin ja toivat ripauksen väriä ja leikillisyyttä pukuihin.

Huomenlahja kalvosinnapit
Tuore aviomies

Tarkalleen ottaen smokkia ei saisi pukea juhliin, jotka alkavat ennen ilta kuutta, mutta smokit hääpukuna ovat yleistymässä koko ajan ja olimme kaikki sitä mieltä, siis minä, Eerikki ja Turon asiantuntija, että on täysin sopivaa rikkoa etikettiä sen verran omissa häissään. Omasta mielestäni omissa häissään etiketin voi heittää ikkunasta vaikka kokonaan ja pukeutua juuri kuten haluaa.

Vene, Bollinger ja komea mies smokissa.. Eerikki, vai James Bond? 😀

Täytyy vielä mainita, että Turolta saa myös kenkiä! Tämä oli hyvin oleellinen löytö, sillä smokkiin kuuluu pukea lakerikengät ja näitä ei Suomesta löydäkään ihan mistä vain. Turolta onneksi löytyi ja vielä oikein kohtuullisella hinnallakin. Myös smokkivyö ja rusetti löytyivät heiltä, kuten myös asuun kuuluva smokkipaita.

Mikäli puvun teettäminen on mahdollista, suosittelen sitä lämpimästi. Puku jää myös muistoksi tärkeästä päivästä ja sen voi pukea uudelleen, joten siihen voi hyvästä syystäkin panostaa.

2 kommenttia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish