Muut

Synttärit

Vietin synttäreitäni pari viikkoa sitten ja se oli vaan niin ihana päivä, että halusin ehdottomasti kertoa siitä täällä, vaikka olikin niin kivaa, että päivän kuvaaminen unohtui lähes kokonaan.

Meillähän on Eerikin kanssa tapana suunnitella toisillemme aina synttäripäivän ohjelma, joka pidetään sankarilta pitkälti salassa. Sen lisäksi teemme toisillemme aamupalalle toiveiden mukaisen kakun tai muun jälkiruoan.

Eerikki oli kysynyt, minkälaisen kakun haluaisin, mutta ehdotin, että tänä vuonna poiketaan hieman perinteistä ja ottaisin mielelläni Arnoldsilta donitseja. Tein Eerikille hänen syntymäpäivänään porkkanakakun vauva kantorepussa ja yritin samalla säätää muita synttärivalmisteluja ja se oli kyllä aikamoista… noh, säätämistä! Joten, ajattelin, että tästä viisastuneena päästän Eerikin vähän helpommalla.

Päivä alkoi sillä, että heräsin parvekkeelta, sillä menen sinne välillä nukkumaan, jos Eerikki ottaa yön vauvan kanssa, koska siellä on paras äänieristys. Hipsin sänkyyn ja sain heräillä siellä rauhassa ja hieman myöhemmin sain ihanan aamupalan ja lahjat sänkyyn. Aamu oli siis juuri niin ihana kuin pienen vauvan vanhempi voi toivoa, rauhallinen ja täydellä palvelulla :D.

Aamupalan jälkeen ensimmäinen aktiviteetti oli spa-visiitti, suuntasin siis kohti Namina Span hierontaa, mikä olikin aivan ihana. Hieronnan jälkeen Eerikki haki minut (hän oli sopinut, että äitini tulee hoitamaan Jordania) ja seuraavan aktiviteetin tiesin jo etukäteen, lähtisimme pelaamaan sulkapalloa.

Eerikillä on pitkä historia tenniksestä, joten en voittanut kertaakaan sulkapallossa, mutta sitä en varsinaisesti odottanutkaan, meillä oli silti tosi hauskaa! Sen jälkeen kävimme pikaisesti sushilla, jotta aikaa jäisi vielä seuraavaan aktiviteettiin. Eerikki vei minut West Coast hohtominigolfiin, missä tapasimme käydä paljon ennen vauvaa. Oli aivan ihanaa olla vähän aikaa kahdestaan, pelata sulkapalloa, syödä yhdessä ja pelailla vielä minigolfia. Toki meillä on treffi-iltoja, olemme tosi onnekaita siinä, että saamme perheeltäni helposti lastenhoitoapua, mutta usein treffi-illat ovat kuitenkin yhden ravintolakäynnin pituisia, nyt meillä oli aikaa puuhailla kaikenlaista ja se oli jotenkin tosi erityistä, me oltiin ihan vain ”me” vähän aikaa, pidettiin vaan super hauskaa kahdestaan.

Eerikki oli sopinut äitini kanssa, että olemme kotona kuudelta ja siinä vaiheessa ajattelin, että olipa ihana päivä ja ehkä voisimme vielä vaikka pelata jotain yhdessä, kun Jordan on saatu nukkumaan. Juuri kun äitini oli lähdössä, summeri soi. Äitini luuli, että olimme tilanneet ruokaa ja minä ihmettelin, että emme kyllä olleet tietääkseni tilanneet mitään. Rappukäytävästä tulikin pikkusiskoni! Eerikki sanoi, että olen lähdössä siskoni kanssa ulos, joten vaatteet takaisin päälle (olin siis verkkareissa, en alasti :D) ja lähtekääpäs jo. Yllätys oli aivan ihana! Olin jo ajatellut, että juhlat olivat siinä ja mitä vielä, olisinkin lähdössä vielä vapaalle ihanan siskoni kanssa. He molemmat tuntuivat hoputtavan minua hirveästi, mitä vähän ihmettelin, olinhan juuri tullut kotiin ja ajattelin, että haluan viettää hetken rauhassa Jordanin kanssa, eihän tässä mikään kiire ole. Leikitin Jordania, kaadoin meille lasit samppanjaa ja mietin vaatteita kunnes Eerikki ilmoitti, että hän on tilannut taksin, menkääpäs jo.

En tiennyt määränpäätä, mutta kun tulimme perille aavistin, että olemme menossa Torni hotelliin. Siellä on ihana näköalabaari ja hotelli on vastikään remontoitu ja olen kovasti halunnut päästä katsomaan sitä remontin jälkeen. Kun pääsimme aulaan, näin siskontyttöni ja mietin vain, että jopa kävi sattuma, hänkin on täällä tänään! No, Eerikki oli tietenkin kutsunut hänetkin ja hän oli odotellut siellä kai koko sen ajan kun minä olin siemaillut samppanjaa ja miettinyt asujani.

Niinpä pääsin viettämään aivan ihanaa vapaailtaa siskoni ja siskontyttöni kanssa ja meillä oli niin kiva ilta! Olemme kaikki kolme aika saman ikäisiä ja tulemme tosi hyvin toimeen ja meillä on aina super hauskaa, kun lähdemme ulos.

Seuraavan viikon olinkin klassisesti väsynyt, mutta onnellinen :).

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish