Kosmetiikka

Testissä Medexin ja Thann Span kosmetiikkatuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Thann Spa

Kävin pari viikkoa sitten Thann Spassa Medex -kasvohoidossa ja Mother to Be -hoidossa ja sain mukaani ihania Medexin ja Thann Span kosmetiikkatuotteita, jotka esittelen nyt tässä postauksessa.

Kosmetiikan käyttäjänä olen ehdottomasti enemmän kiinnostunut hoitamisesta kuin meikkaamisesta.  Minulla on lempimerkkejä ja tuotteita, mutta toisaalta olen aina innokas kokeilemaan uusia tuotteita, sehän on ainoa tapa löytää uusia suosikkeja!

Nyt raskauden aikana olen huomannut, että olen saanut vaihtaa useankin aiemmin toimineen tuotteen johonkin toiseen, sillä ihoni reagoi nyt todella helposti kosmetiikkaan ja erilaiset tuotteet alkavat helposti kutittaa, vaikka olisin käyttänyt niitä pitkään ennen raskautta. Mielenkiintoista, mutta kuuluu kai tähän ihmisen rakentamisen ihmeellisyyteen! Ainakaan näiden muutaman viikon perusteella, mitä olen näitä Thann Span ja Medexin tuotteita käyttänyt, en ole saanut niistä ärsytystä.

Medexin kasvojenhoitotuotteissa on ihana mieto tuoksu ja ne tuntuvat sopivan minulle erittäin hyvin, ne ovatkin siirtyneet kokeilusta päivittäiseen käyttöön. Olen tehnyt nyt kerran viikossa tehohoidon, puhdistamalla ihon ensin Deep Clean puhdistusvoiteella ja laittanut sitten yöksi Eye & Neck Creamin ja kollageeninaamion. Muina päivinä puhdistan kasvot puhdistusmaidolla ja kasvovedellä ja laitan päälle tehovoiteen.

Thann Span valikoimista sain Aromatic Wood suihkugeelin, Aromatic wood Aromatherapy Salt Scrub -kuorintavoiteen ja Shiso vartalovoin, joilla olen tehnyt ihanan koti-spa vartalonhoidon. Minulla on nyt raskaana nirsompi hajuaisti, mutta tykkään kovasti näiden tuotteiden tuoksusta ja se sopii yhtä hyvin myös miehille. Shiso vartalovoita suositeltiin muuten erityisesti juuri raskauden ajaksi.

Toivottavasti tästä postauksesta löytyi hyviä kosmetiikkavinkkejä! Jos et ole vielä lukenut käynnistäni kasvohoidossa ja Mother to Be -hoidossa, se löytyy täältä. Postaus manipedistä Thann Spassa löytyy täältä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish