Muut

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Kuva: Lux Korkeasaari

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Ensinnäkin massiivinen kiitos kaikille blogia äänestäneille Love Me Do- häämessujen Vuoden Hääblogi-kisassa! <3 Pääsin finaaliin ja blogia voi äänestää täällä. Tässä hieman meidän kuulumisia – mitä on tullut puuhattua ja mitä on listalla seuraavaksi.

Joulu ja uusi vuosi

Joulupyhät menivät pitkälti syödessä, juodessa ja pelatessa. Sitä voisi jo kutsua meidän perinteeksi 😀 Meillä on Eerikin kanssa traditio, jossa annamme toisillemme joululahjaksi pleikkaripelin ja kun perhejuhlat ovat ohi, otamme viiniä ja alamme pelailemaan kaksistaan. Tänä vuonna annoimme toisillemme PS4:n virtuaalilasit – samoin kuin viime vuonna, itse asiassa. Peppi-pupumme oli nimittäin yksi päivä viime syksynä keplotellut itsensä TV-tasolle kun olimme töissä ja käynyt nakertelemassa virtuaalilasien johdon kymmeneksi pikku palaseksi. No, nyt on uudet lasit ja paremmat barrikaadit TV-tasolle!

Joulu se on pupuillakin

Kävimme leffassa katsomassa uuden Star Warsin Kino Maximissa (suosittelen lämpimästi, niin leffaa kuin leffateatteria), keilaamassa, Jokereiden pelissä, pelaamassa sulkapalloa, laulamassa joululauluja, katsomassa Lucia-kulkueen ja ehkäpä vielä jotain muutakin, niin ihan pelkäksi pötköttelyksi ei loma mennyt 🙂

Kutsut

Haen huomenna kutsut postista ja sitten pitäisikin laittaa kutsupaja pystyyn, että ne saa nopeasti postiin. Laitan kuvat kutsuista vielä tämän kuun aikana. Tajusin myös, että meidän nettisivu Tahtoo.fissä täytyy laittaa kuntoon äkkiä ennen kuin kutsut lähtevät, sillä meidän RSVP tapahtuu siellä.

Jotain lainattua

Tätä olen miettinyt paljon viime päivinä. Mikä olisi minun jotain lainattua? Mekko on uusi, kengät ovat uudet (niistäkin laitan kuvan heti, kun saapuvat), vanhaa tulee isoäitini pitsi hääpukuun, sinistä varmaankin sukkanauha, eli lainattavaksi jää korvakorut tai pikkuhousut 😀 Infosin jo kaasoja ja morsiusneitoja, että mikäli keltään ei löydy sopivia korvakoruja niin sitten vien jonkun pikkarit. Toivotaan, että tilanne ei mene siihen pisteeseen.. Luin jostain, että vanha perinne on lainata jotain tulevalta anopilta, näin morsian osoittaa olevansa luotettava palauttaessaan tämän sitten häiden jälkeen. Mietinkin, että voisin kysyä Eerikin äidiltä ja siskoilta voisinko mahdollisesti heiltä lainata korvakoruja (en pikkareita).

Tapahtumat

Alkuvuosi tuntuu olevan täynnä häätapahtumia, seuraavalle kahdelle viikolle niitä on neljä. Laitan tapahtumista sitten postaukset, niin pääsette näkemään, mitä täällä on puuhailtu.

Hääpuku

Hääpukua aletaan vihdoin pian tekemään! Äitinihän ompelee sen, joten seuraava homma on etsiä kankaita. Luulen, että helmikuun aikana päästään aloittamaan hääpuvun teko. 🙂

Häämatka

Olemme vihdoin tehneet varauksia! Meillä on nyt paikat ja päivämäärät päätettyinä ja suurin osa hotelleista. Laitan häämatkasuunnitelmistakin oman postauksen myöhemmin.

Askartelu

Ensimmäiset askartelut tein viikonloppuna, aloitin nimittäin pöytänumeroiden tekemisen. Eerikki ihmetteli, että eikö ole vähän aikaista, mutta omasta mielestä mielummin nyt, eikä kesällä kiireessä.

Vielä puuttuu

Hääbändi, kampaaja, lennot häämatkalle… ja muita ”pikkujuttuja”.

Stressitaso

Stressitaso on kyllä kutakuinkin nolla. En tiedä onko tämä tyyntä myrskyn edellä, mutta alkukiireen jälkeen, kun piti löytää paikka ja kuvaaja ja monta muuta asiaa, niin sen jälkeen en ole kyllä stressannut juuri mistään. Juttelin tänään kaverini kanssa, joka on myös menossa ensi kesänä naimisiin, että välillä sitä alkaa epäillä valintojaan ja pitää käydä läpi päässään ne samat syyt kuin monta kertaa aiemmin, että miksi teki jonkin valinnan (meillä mm. teemavärit), mutta sen jälkeen sekin huoli yleensä helpottaa, kun muistaa taas miksi alunperin päätti, että kyseinen ratkaisu toimii. 

Toivon kaikille mahdollisimman stressitöntä uutta vuotta! <3

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish