Jooga

Valmis joogaopettaja

Kaupallinen yhteistyö: HIMA Happiness

Joogaopettajakoulutuksemme päättyi loppuretriittiin, joka järjestettiin Tampereen lähellä sijaitsevassa kartanossa. Koska Gabriel on niin pieni, oli selvää, että hän tulisi mukaan, joten Eerikki lähti mukaan myös, jotta voisin osallistua retriitin ohjelmaan ilman paineita vauvanhoidosta.


Loppuretriitin ohjelmaan kuului lopputyön pitäminen, joka oli 2.5 tunnin workshop meille annetusta aiheesta. Minun ryhmäni workshop oli ensimmäisenä heti perjantaina ja olimme ryhmäni kanssa siitä hyvin iloisia, lopun viikonloppua voisimme sitten vain nauttia ja rentoutua.


Okei, ollaanpas rehellisiä, meidän workshop oli kyllä kaikista huonoin. Kaikilla meidän kolmihenkisessä ryhmässä oli juuri sellainen vaihe, että aikaa lopputyölle ei meinannut löytyä millään, joten emme saaneet ihan parastamme tarjottua, mutta olimme silti ihan tyytyväisiä lopputulokseen… tai ainakin helpottuneita, että se oli ohi (toivottavasti osallistujat eivät jakaneet tätä tunnetta). No, ei se nyt niin huono ollut 😅.

Oli kiva nähdä miten muut ryhmät olivat suunnitelleet workshopinsa ja elämys osallistua niihin. Nyt, kun tuntee kaikki jo kohtalaisene hyvin, oli ihana nähdä, miten he toivat itseään esille lopputyössään, mitä he olivat keksineet yhdessä ryhmänä ja tuntuikin, että monesta paljastui vielä uusia puolia, joita en ollut aiemmin nähnyt.


Lauantai-iltana meillä oli valmistujaiset ja sauna. Olin odottanut innolla ja jännityksellä, mitä valmistujaiset pitäisivät sisällään ja täytyy sanoa, että ne olivat kyllä ihanat. En kerro kuitenkaan yksityskohtia, koska mikäli päädytte HIMAn joogaopettajakoulutukseen myös, haluan, että näette sen sitten itse.

Toisella tapaa mielenkiintoista viikonlopussa oli, että mitä pidemmälle se meni, sen huonotuulisempi olin. En kiukutellut muille tietenkään, mutta huomasin, että tunsin oloni ärtyneeksi. Ei tarvitse olla kovin kummoinen keittiöpsykologi (ja minä en yleensä edes pidä psykologiasta), keksiäkseen nopeasti, että minua taitaa harmittaa se, että koulutus loppuu enkä olisi ihan valmis vielä päästämään irti. Olinkin kaiken jälkeen tosi väsynyt. Jottei ihan väärä kuva tule, olin kyllä todella onnellinenkin valmistumisesta ja viikonloppu oli myös rentouttava, saimme Eerikin kanssa ottaa vähän iisimmin kun yksi touhottava taapero oli äidilläni hoidossa. 😉


Kuten jo viime joogapostauksessa kirjoitin, tuntuu, että vasta kerroin täällä että olen aloittamassa koulutuksen ja tässä sitä ollaan, valmis joogaopettaja. Toisaalta tähän vuoteen on mahtunut vaikka mitä. Kirjoittelen lähiaikoina suunnitelmistani miten aion koulutustani hyödyntää -ehkä nähdäänkin pian joogatunnillani 🤍.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish