Kuulumisia

Väsyneitä juttuja

Intoni piristymisestä oli ennenaikaista. Kirjoitin viimeksi kuinka olin käynyt spinningissä, mutta se jäikin sitten siihen yhteen kertaan ja sen jälkeen olin ihan väsynyt taas. Ei varmaan yllätys, että tämä kolmatta kuukautta jatkunut uupumus alkaa, noh, väsyttää. Ja tympiä. En oikeastaan halua tehdä muuta kuin maata sängyssä. Onneksi Eerikki on isyysvapaalla ja minä voin tehdä töitä makuuasennossa, mutta aivot käy kyllä hitaalla ja kun isyysvapaa loppuu pitäisi taas jaksaa viihdyttää yhtä super suloista, mutta aktiivista taaperoa 💗.

Asunto on edelleen ylösalaisin. Kumpikaan ei oikein ennätä laittaa sitä, kun minä yritän käyttää kaiken energian mitä löydän töihini ja Eerikki hoitaa Jordania. Sovimme nyt rapujuhlat syyskuulle, joten se on hyvä deadline samalla, siihen mennessä on pakko saada valmista.

Kesä on mennyt ihan kivasti vaikka pakko myöntää, että odottelen enemmänkin sen loppumista, koska se tarkoittaa, että synnytys on lähempänä ja sitä kautta tämä väsymys loppuu joskus. Jos pidät sitä ironisena, että joku odottaa pikkuvauva-aikaa, jotta väsymys helpottaisi, niin kyllä, näin se vain on 😄 Vaikka Jordan heräsi jopa 20 kertaa yössä syömään en silti ollut koskaan niin väsynyt kuin odottaessani. Ja kuka tietää, ehkä tämä vauva on parempi nukkuja!

Nukun onneksi hyvin edelleen, Jordan nukkuu hyvin, joten koko perhe nukkuu hyvin. Nukun välillä päiväunetkin, mutta ne eivät kyllä auta, kummallista kyllä. Väsymyksessä ehkä ikävintä on se, että kun se on jatkunut niin pitkään, se alkaa tehdä minusta tosi kiukkuisen, enkä yhtään koe olevani oma itseni. Mutta se siitä aiheesta, väsymys jatkuu, mutta ei se onneksi ole ikuista, joten kyllä tämä tästä 💗.

Olen hyvällä omallatunnolla jättäytynyt pois suurimmasta osasta kesän tapahtumista, mutta kun olen jaksanut, olemme tehneet jotain. Kävimme juhlimassa ystävämme synttäreitä, katsomassa Mamma Mian Kaivopuistossa ensi-illassa ja katsomassa Barbie leffan (suosittelen!). Siskontyttöni saa vauvan hieman ennen minua, joten olin myös juhlimassa hänen baby showereissaan. Käymme ulkona syömässä aika paljon ja joogaan sen minkä jaksan. Kävimme Tukholman risteilyllä, siskonpoikani tuli mukaamme ja reissu oli oikein kiva! Vielä yhdellä mökkireissulla haluaisin käydä tämän kesän aikana, mutta muuten loppukesäksi riittäisi lämmin sää ja äänikirja kivalla terassilla silloin tällöin.

Eilen olimme 4D -ultrassa katsomassa Miniminiä ja voi kun hän on suloinen 😍 Olemme pyytäneet siskoani ja hänen avopuolisoaan kummeiksi jo ja kutsuin heidät ultraan mukaan. Oli ihanaa jakaa se heidän kanssaan 💗

Jordan voi hyvin, hän onkin ainoa, jolle en menetä hermojani vaikka olisin kuinka väsynyt ja hän on niin suloisen höpsö, että saa minut helposti nauramaan ja paremmalle tuulelle. Jordanista on tullut innokas tenniksenpelaaja. He harjoittelevat Eerikin kanssa joka päivä ja hän on oikeasti tosi hyvä! Eerikki on opettanutkin tennistä aikoinaan (myös lapsille), joten Jordan saa hyvää opetusta ja tennis onkin tämän hetken lempileikkejä.

Aloitin mamajoogakurssin jokunen viikko sitten ja vaikka joogaosuus on ollut hieman vajavainen niin kurssiin kuuluu myös synnytysluento ja valmennus ja luento oli ainakin mielenkiintoinen, vaikka kävimmekin yksityisellä synnytysvalmennuksessa viime raskaudessa. Sekä luento että valmennus ovat myös tukihenkilöille ja olikin hyvä, että myös Eerikki sai vähän muistutusta siihen, mitä synnytyksessä voi odottaa ja saimme jotain uusia ideoitakin.

Olemme miettineet, että pitäisimme nimiäiset kotonamme, nyt kun on hyvin tilaa ja samalla voimme esitellä uuden kotimme, joten sitä pitää alkaa suunnittelemaan pian. Haluaisin nimiäiset taas mahdollisimman pian syntymän jälkeen, koska nimikin on jo valittu. Voisinkin tehdä jonkin postauksen nimiäis-ideoista, kun kohta pääsen suunnittelemaan sellaiset taas ihan alusta asti.

Siinä meidän kuulumiset, toivottavasti lämpimäksi ennustettu elokuu tuo tännekin vähän virtaa ja pian pääsen kertomaan kuinka olen puuhaillut sitä sun tätä taas!


Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish