Bebe

Vauvanvaateostoksia

Minun oli pitkään tosi vaikea ostaa meidän Bebelle vaatteita. Olin tutkinut kyllä mitä kaikkia laitteita vauvan kanssa voi tarvita, kuten rintapumppu, vaunut, kätkythälytin ja itkuhälytin, vertaillut niiden ominaisuuksia ja valinnut omat suosikkini – itse asiassa tilasimme vaunutkin jo ehkä raskausviikolla 7, mutta vaatteiden ostaminen ei tuntunut lainkaan luontevalta.

Toki mitään pakottavaa syytä hankkia tavaraa ja vaatetta näin aikaisin ei ole, mutta tykkään aina varustautua ajoissa ja rauhassa, joten minulle itselleni tämä oli ongelma. Valitsimme Eerikin kanssa pari vaatetta ja tutin sitten joskus ensimmäisen ultran aikoihin, jotta jotain olisi ostettu ja sitten asia taas jäi. Nyt kuitenkin olen löytänyt vision että millaista Bebelle ostetaan ja innostunut aina välillä jotain hankkimaankin. Eli ajattelin esitellä tähän mennessä tekemäni ostokset. Muutamat hankkimani kengät jäävät käyttämättä, jos saamme pojan, mutta muuten vaatteet on ostettu sopimaan sukupuolesta riippumatta, kun emme ole tyttö/poikaväri ihmisiä.

Ainoa syy, että saimme ensimmäiset vaatteet ostettua, oli se, että ihastuimme ideaan, että Bebellä olisi ensimmäisen talven oikeastaan pelkästään valkoista ja samppanjan väristä (eli beigeä). Oleellista on sanoa juuri samppanjan väristä, koska a) sillä nimellä ensimmäisten ostamiemme vaatteiden väri kuvattiin ja b) tämä Bebehän tuntuu olevan pieni snobi, kun minun tekisi jatkuvin väliajoin mieli samppanjaa, mistä syytän siis häntä :D. Mikä olisikaan siis parempi väri hänelle!

Olen häidenkin jälkeen edelleen aivan ihastunut persikan väriin, joten sitä tulee olemaan paljon, kun Bebe kasvaa ja siihen sopisi kauniisti myös vaaleansininen, Eerikki keksi. Minna Parikan kengät ostin, kun Bebe oli vielä ”pilke äitinsä silmäkulmassa”, viimeisestä Parikan varastomyynnistä joskus viime vuoden puolella. Muihin olen laittanut kuvaukseen ostopaikan lisäksi linkin kauppaan.

0-3 kk

Valkoinen neuletakki korvilla, Next, Zalando

Samppanjan värinen body ja housut, Happy Brand, Babyshop

Lapaset, Gugguu

Merinovillainen pipo, Fiilinki

Kimaltavat kengät rusetilla, Kids Avenue

Kultaiset kynsisakset, Vaunu-Aitta

Vaaleanharmaa -mintunvihreät Mini ja Mama -paidat, Seraphine

3-6 kk

Persikan värinen huppari, Gugguu

Beiget bodyt ja housut, Jesper Junior

Ruusukultainen tutti, Bjällra of Sweden, Babyshop

Samppanjan värinen body, Happy Brand, Babyshop

Persikan väriset housut, Next, Zalando

Vaaleansiniset tutit, Hemtex

6-9 kk

Mintunvihreä ja vaaleankeltainen raidallinen t-paita, Muji

Persikan värinen huppari, Gugguu

Persikan värinen lippis, Gugguu

Persikan värinen college, Moomin shop

1-2 vuotta

Lilat pupulenkkarit kahdessa koossa, Minna Parikka

Tennis college ja lasten housut, Gina Tricot ja Zalando

Ruokalappu, Kids Avenue

3-5 vuotta

Aikuisten ja lasten tennis college ja lasten housut, Gina Tricot ja Zalando

Persikan värinen t-paita, Moomin Shop

Pupulenkkarit, Minna Parikka

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish