Päivä kanssani

Viikko kanssani: Keskiviikko

2.38-4.00 Jordan herää toisesta päästä sänkyään ja jokin harmittaa. En tiedä onko se hampaat, masu vai muu harmitus. Nukutan hänet vesipullolla syliini kun muu ei auta. Jään pyörimään sänkyyn ja nukahdan uudelleen ehkä klo 4.

6.05 Jordan herää uudelleen. Pidän häntä kädestä viitisen minuuttia ja hän nukahtaa. Minä en saa enää unta ja jään sänkyyn selailemaan puhelinta.

7.30 Jordan herää. Haen hänet huoneestaan ja siirrymme olohuoneeseen. Laitan aamu -TVn päälle ja touhuamme hetken.

8.00 Alamme syömään aamupalaa. Minä syön fitnessmuroja tuoreilla marjoilla, Jordan haluaa tietenkin myös sitä, mitä minulla on, joten annan hänelle muutaman muron (jotka jää pääosin kuitenkin syömättä) ja marjoja, jotka hän syö kaikki.

9.55 Olemme tapaamassa kaverini vauvansa kanssa ja olemme aika etuajassa, mutta haluan käydä vielä kaupassa. Kävelemme häntä vastaan ja suuntaamme kaikki yhdessä kohti Albertin olohuonetta.

10.45-12.45 Jordanilla on jo nälkä, joten syötän hänet heti ensimmäiseksi. Leikimme olohuoneella aamupäivän ja annan vielä pikku snackin ennen lähtöä.

12.55- 14.45 Jordan nukahtaa päiväunille rattaisiin, lähden heti kohti kotia ja laitan rattaat parvekkeelle. Kuuntelin äänikirjaa kävelyllä ja jatkan sen kuuntelua kotona. Olen tosi väsynyt tänään, joten en edes yritä tehdä mitään järkevää kun vauva nukkuu, lepäilen vain ja kuuntelen äänikirjaa. Ehkä väsymyksestä johtuen minulla on tosi kylmä, joten käyn pikaisessa kylvyssä ihan vain lämmetäkseni.

Saamme kivan oloisen hakemuksen lastenhoitajapaikkaa varten ja käyn heti katsomassa tyypin Facebookista. Päätän ehdottaa Eerikille illalla, että kutsuisimme hänet haastatteluun.

14.45-16.15 Jordan herää ja muistan, että PILKE-tutkimuksen keltainen haalari tuli tänään, joten puen hänelle sen. Jordan on mukana tutkimuksessa, jossa seurataan mm. motoristen taitojen oppimista. Tämä tehdään potkupuvun avulla joka mittaa liikettä käsissä ja jaloissa. Jordan vaikuttaa vähän tylsistyneeltä ja minä olen väsynyt, joten iltapäivä ei ala kovin säkenöivästi 😅. Saan hänet jotenkin viihtymään puhaltamalla saippuakuplia joita hän saa poksautella ja nauramme yhdessä aina kun hän siinä onnistuu.

Cha Cha Cha -kappaletta kuunnellaan myös vaikka kuinka monta kertaa. Jordanhan siis vaatii kappaletta ihan koko ajan, hän on varmasti Käärijän nuorin fani. Heti kun hänet aamuisin hakee sängystään, hän nostaa käden tanssiliikkeeseen ja sanoo ”tsa tsa tsaa” ja tämä jatkuu pitkin päivää etenkin, jos hän näkee kaiuttimen tai puhelimen. Yleensä lähtisimme tekemään jotain, mutta siskoni on tulossa avopuolisonsa kanssa meille, joten jäämme kotiin, mutta emme viihdy erityisen hyvin kumpikaan. Onneksi jo kello 16.15 summeri soi ja pikkusiskoni saapuu.

16.15-17.30 Siskoni leikittää Jordania ja juttelemme ja minä yritän samalla vähän siivota nyt kun olen saanut taas energiaa. Puoli kuusi Eerikki tulee kotiin ja Jordan jää hänen kanssaan, kun me siskoni kanssa suuntaamme taloyhtiön saunaan.

18.15-19.10 Siskoni mies on saapunut sillä aikaa kun saunoimme ja vapautamme vuorostamme heidät saunaan. Laitamme pizzatilauksen sisään ja siskoni alkaa puhaltaa Jordanille saippuakuplia. Jordanista tämä on paras leikki ikinä ja he leikkivät tätä vaikka kuinka kauan. Pojat tulevat sopivasti juuri kuin ruokakin saapuu.

19.10 Me syömme ja Jordan tyhjentää ja täyttää löytämiään laatikoita. Meillä on pieni remontti menossa, olemme laittamassa lisää hyllyjä seinille, minkä takia lattiat ovat täynnä kirjoja ja laatikoita. Jordanista tämä on tietenkin super hauskaa. Jordan kaivaa jostain laatikosta esiin riimukivet ja minä keksin, että ennustan kaikille ruoan jälkeen. Jos ihmettelet, että miksi minulla on riimukivet, niin samaa ihmettelen itsekin. Siis tiedän kyllä miksi olen ne ostanut, mutta miksi ne ovat minulla edelleen??

Homnahan menee niin, että kun olin ehkä 12-15, olin kiinnostunut kaikesta paranormaalista ja ufoista ja niin edespäin (iso syy tähän oli varmasti fanittamani X-files sarja). Halusin kovasti uskoa siihen kaikkeen, mutta mitä enemmän kirjoja luin sen puolesta, sitä enemmän aloin asiaa epäilemään ja aika nopeasti minusta tulikin se täysi skeptikko, joka nykyään olen. Miksi olen kuitenkin säästänyt nämä riimukivet yli 20 vuotta en todella tiedä. Kai ne vaan jäivät varastoon kun asuin ulkomailla ja kun tulin takaisin, säästin kaiken omaisuuteni minkä löysin, koska sitä ei ollut paljoa. Nyt taas meillä on niin hirveästi tavaraa, että pitää alkaa ihan tosissaan luopumaan kaikenmaailman, no, riimukivistä. Joka tapauksessa, nyt ne olivat onnekas löytö sillä meillä oli tosi hauskaa. Kaikki saivat tulevaisuuden ennusteensa, joissa oli kyllä yllättävän paljon tuhoa ja raha-ongelmia -tosin myös mahdollisia yllätysperintöjä!


21.15-21.25 On aika laittaa pikkuinen nukkumaan ja minä menen nukuttamaan hänet. Vieraamme lähtevät sillä aikaa, sillä heilläkin on aikainen aamu tulossa.

22.00-22.30 Pääsemme Eerikin kanssa sänkyyn ja Eerikki täyttää vielä PILKE-puvun mukana tulleet lomakkeet, sillä ne haetaan heti aamulla. Katsomme Primal Fear -elokuvan loppuun ja sitten nukahdankin heti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish