Päivä kanssani

Viikko kanssani: Lauantai

3.00-4.40 Heräilen jatkuvasti Jordanin itkeskelyyn ja luulen, että on aamu. Eerikki on Jordanin kanssa sillä on hänen vuoronsa ja ihmettelen miksi Jordan on niin tyytymätön heti aamusta. Lopulta katson kelloa, se onkin vasta 4.40.

5.00-8.00 Eerikki saa Jordanin takaisin unille, hän on kuulemma nuhainen ja mietimme, johtuisiko heräily siitä. Minä saan unta uudelleen vasta noin kello 8.

9.15 Näen ärsyttävää unta ja herään siihen. Toivon, että olen nukkunut pitkään, mutta olen nukkunut vain noin tunnin. Minua alkaa jo vähän ärsyttämään nämä jatkuvat huonot unet, haluan takaisin meidän yhden nopean herätyksen yöt, puhumattakaan täysistä öistä, joita oli myös jo.

9.15 -14.00 Aamupäivä ja alkuiltapäivä menee siivoillen ja järjestellen. Meillä on ollut muutaman viikon asunto aivan ylösalaisin. Ostimme kotiin lisää hyllyjä, jotta saisimme tungettua jonnekin kaiken sen tavaramäärän mitä on etenkin lapsen tultua kertynyt, mutta emme ole saaneet hyllyjä vielä ylös, minkä takia kaikki kirjat ja laatikot ovat pitkin lattioita ja tuntuvat siellä keräävän seurakseen vain lisää rompetta. Eerikki on lähdössä ensi viikolla työmatkalle, joten yritämme saada asuntoa nyt vihdoin kuntoon, jotta en jää kaaoksen keskelle yksin koko viikoksi.

14.00 Sovimme pari viikkoa sitten, että ihana siskonpoikani tulee meille tänä viikonloppuna yöksi ja hän saapuu kahdelta.

14.50 – 16.15 Meillä alkaa vauvauinti puoli neljältä ja lähden sinne siskonpoikani ja Jordanin kanssa. Koska asunto ei ole vielä lähelläkään valmista, sovimme, että toinen meistä lähtee uimaan ja toinen jää kotiin siivoamaan. Kertoo ehkä jotain väsymyksen määrästä, että kun Eerikki sai tehdä valinnan, se oli siivous, eipähän tarvitse lähteä mihinkään 💗. Meillä on vauvauinnissa tosi kivaa, Josua pääsee ottamaan Jordanin kiinni sukelluksesta ja Jordanista on tietenkin super hauskaa kun yksi hänen ehdoton lempityyppinsä on mukana uinnissa. Uinnin jälkeen meillä on Josuan kanssa ihan hirveä nälkä, joten päätämme hakea McDonaldsista jotain pientä jonka voimme syödä heti kotona.

16.15-19.00 Syömme ja leikimme Jordanin kanssa ja suunnittelemme pelaavamme lautapeliä, mutta yhtäkkiä huomaamme, että kello onkin jo melkein seitsemän ja peli on alkamassa. Jordan on niin onnellinen kun Josua on meillä ja meno on sellaista touhotusta, että kaikki meidän yhteiskuvat ovat jotain alla olevan kaltaista.

19.00-20.00 Olemme valinneet illan niin sanotuksi pääohjelmaksi Coloradon pelin, joka alkaa kello 19. Jordan on saanut kummivanhemmiltaan ihania Colorado Avalanche bodeja, joten hänkin on täysin teemassa mukana, joskin pelistä hän ei tunnu vielä perustavan. Minulla taas on HockeyGM joukkueessani viisi pelaajaa Coloradosta, joten pelissä on isot panokset!

20.00-20.30 Teemme iltatoimet ja Eerikki nukuttaa Jordanin, mikä tarkoittaa, että pääsemme katsomaan loppupelin täydessä rauhassa. Laitamme pizzat uuniin ja nautimme rauhasta.

21.00 Olen niin väsynyt, että ehdotan, että katsomme loppupelin sängystä. Päivän viimeisenä urotekona onnistun huitaisemaan lasikipon kylpyhuoneen lattialle, kun laitan viimeiset pyykit kuivumaan. Se lasikippo oli osa sarjaa, jonka perin isoäidiltäni, niitä on enää jäljellä kaksi osaa, joista yksi on rikki. Minulle tulee paha mieli, ne ovat varmaankin ainoa asia, joka minulla on isoäidiltäni. Sille ei nyt tietenkään voi enää mitään ja Eerikkikin kovasti lohduttelee, että näitä nyt vaan sattuu, kun on niin kovin väsynyt 💗. Ennätämme lopulta sänkyyn pelin viimeiseksi viideksi minuutiksi, mutta ainakin olen siellä valmiina unta varten.

21.30-23.20 Kun meillä on ollut huonoja öitä, olemme usein tehneet niin, että olen mennyt äitini luo nukkumaan, jotta saisin nukkua rauhassa. Eerikki taas saa yleensä nukuttua aamulla pitkään, niin minä olen vain yrittänyt pitää huolen, että olemme Jordanin kanssa ulkona mahdollisimman aikaisin, jotta hänellä on rauha nukkua. Nyt päätämme kuitenkin, että on paras, että Eerikki menee äitini luo nukkumaan, sillä hänkin saa enää harvoin univelkoja kuitattua aamuisin. Eerikki lähtee siis äitini luo ja minä yritän käydä nukkumaan. En kuitenkaan saa unta ennen kuin vasta joskus yhdentoista jälkeen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish