Päivä kanssani

Viikko kanssani: Tiistai

6.40 Heräsin Jordanin itkuun, vaikka oli Eerikin vuoro ja minulla silikoniset korvatulpat korvissa. Jordan on nukkunut nyt ehkä viikon aika huonosti. Nyt hän oli ollut enemmän tai vähemmän hereillä kello 5 asti, Eerikki kertoi, joten otin Jordanin hetkeksi niin Eerikki sai hetken heräillä rauhassa.

8.00 En saanut heti aamusta mitään järkevää tehtyä paitsi syötyä, vasta kahdeksalta sain läppärin auki. Tein hommia, vaikka ajatukset harhailivat välillä ihan muihin juttuihin, luulen, että väsymys vei keskittymiskykyä.

11.00-12.30 Lähdimme taas lounaalle koko perhe, Eerikin ehdotuksesta Istanbul Grilliin. Ruoka oli ihan hyvää, seura toki parasta 😄. Ulkona satoi ja tuuli, kun suuntasimme kohti kotia.

12.30-15.00 Minä palasin makuuhuoneeseen töiden ääreen ja sain tehtyä hommia ihan kelvollisesti.

15.30-17.15 Olin ollut kampaajalla noin viikkoa aiemmin ja jotenkin kommunikointi oli mennyt pieleen ja hiukseni oli värjätty ihan vaaleiksi. Sovimme, että tulen takaisin ja hän korjaa asian, joten puoli neljäksi suuntasin kampaamoon uuteen yritykseen. Olen ottanut läppärin niin monta kertaa kampaajalle mukaan tehdäkseni töitä, että olen jo oppinut, ettei se kannata. Hyödynsin siis ajan kirjoittamalla blogia ja hoitamalla asioita puhelimella. Hiuksista tuli nyt sitten aika tummat, mutta toisaalta ne vaalenevat muutamassa pesussa, niin olen ihan tyytyväinen.

Meille piti tulla lastenhoitaja työhaastatteluun tänään puoli kuusi, mutta hän joutui siirtämään toiselle päivälle. Etsimme Jordanille englanninkielistä lastenhoitajaa 3-4 tunniksi viikossa ja meille oli tulossa kivanoloinen amerikkalainen mimmi haastatteluun. Muutama tunti viikossa tarkoittaisi yhtä iltaa, jolloin voisimme mennä treffeille, siivota tai vain levätä, mitä ikinä silloin kaipaisimme. Toki saamme myös perheeltäni paljon apua ja innokkaita hoitajia kun tarvitsemme, olemme siinä tosi onnekkaita. Päädyimme englanninkieliseen siksi, että Jordan on menossa englanninkieliseen päiväkotiin (vasta kolmevuotiaana kyllä) ja ajattelimme, että päiväkodin aloitus olisi helpompi, jos kieli on jo tuttu.

17.40 -18.45 Tulin kotiin ja päästin Eerikin vähäksi aikaa pelailemaan ja minä pääsin leikkimään Jordanin kanssa.

18.45-21.30 Tiistai on nykyään pubivisailta. Jep, oikein luit! Meille on muodostunut porukka alueen äideistä, joiden kanssa käymme tiistaisin pubivisassa. Idea ei ollut minun, mutta minuthan saa houkuteltua lähes mihin vain (lailliseen) aktiviteettiin, joten olin heti valmis kokeilemaan tätäkin. Olen toki ollut satunnaisissa pubivisoissa, mutta enpä koskaan ajatellut, että se olisi erityisesti juttuni. Se on kuitenkin ollut tosi hauskaa! Ennätämme jutella ennen, jälkeen ja kierrosten välissä, mutta on myös hauskaa, että iltaan kuuluu ihan joku aktiviteettikin. Meillä on myös kätevästi erilaisia osaamisalueita, kun tunnemme vauvakerhojen, emme töidemme kautta. Ja tietenkin kaikista on kivaa, kun on jokin toistuva viikottainen aktiviteetti vain aikuisten kesken.


21.30-22.15 Eerikki ja Jordan oli tehneet tosi hyvää makaronilaatikkoa ja söimme sitä, kun tulin kotiin ja laitoimme leffan pyörimään. Löysimme Netflixistä vanhan Richard Gere jännärin Primal Sin, mikä on ollut oikein hyvä, suosittelen! Emme päässeet kyllä vielä loppuun asti, mutta ehkä huomenna. Kirjoitin blogia vähän ja kävin nukkumaan kello 22 jälkeen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish